My babies are finally home



Oj vad dålig jag har varit på att uppdatera, men jag har giltliga skäl :)
I måndags jobbade jag hela dagen och i tisdags red jag.
I onsdags var den bästa dagen på hela veckan! Det blev mycket god mat och fika, lite mys med hästen och på kvällen var det öppet i stan. De flesta affärer hade 20 % rabatt så jag shoppade smink och de underbara gladiatorsandalerna (bilden).
Igår myste jag med Linda och tänkte då visa sandalerna som jag köpte och då var pumpsen (bilden), som jag hade spanat in i flera veckor, på halva priset! Helt galet :) Jag är jättelycklig, mina käraste har kommit hem till mig =)

Nu ska jag in till stan för att mysa med Linda och shoppa på systemet för ikväll är de Party hos Milla. Underbart !

This week I'm dreamin'

Jag har en bra känsla över den här veckan ! Varför vet jag inte, kanske pga det fina vädret eller för att finally börjar allt falla på plats. Jag vet inte, men jag har en kittlande känsla i magen hela tiden och det känns underbart.

Jag har lite roligt att se framemot denna veckan, men det får ni reda på längre fram. Nu ska jag ta på mig mina träningsbyxor och gå en långpromenad med hunden och sedan ska jag till stallet och rida !

Hoppas ni har en lika bra dag som jag !

Söndag 25 april


Robin och jag (fjolårets foderhäst).

Måndag 26 maj


Scorett-shoes


Going horse-shopping


Fotot är från när jag och Milla red i Spanien '08.

Idag ska jag och kusinen åka och kolla på en ny foderhäst till mig ! Jag ska lämna tillbaka den som jag har nu i juni och självklart vill jag inte sluta rida! Så jag ska kolla på ett omskolad varmblod. Många fördomar där, men han har placerat sig i dressy och kan hoppa några hinder så han verkar riktigt mysig. Toppensnäll i alla situationer också så han verkar toppen !

Nu ska jag se om vi har alla ingredienser till att göra pannkakor !

Kvällspromenad



Ikväll var jag och Gizmo ute på en långpromenad. Det var jättehärligt då det var vindstilla och solen värmde (så länge den var uppe förstås). Vi var hemma lagom till den fina solnedgången.

Jag la in min promenad på shapelink och enligt den sidan var rundan på 6.8 km och jag gjorde av med 524 kcal.
Kan det här stämma?

Lördag



Nu sitter jag på jobbet igen, har några fakturor jag måste skriva ut och skicka iväg, men det blir ingen lång dag idag. Solen skiner här i Småland idag så i eftermiddag ska jag antingen ut på picknick eller rida ! Underbart, vad jag längtat efter solen och värmen igen.

Är det sol i övriga Sverige också?

FredagsMys



Efter att ha jobbat i sex timmar idag begav jag mig till pappa där jag fick mat och lekte med småsystrarna. Hämtade äntligen min kamera också så nu ska det upp färska bilder på bloggen igen!... så fort jag laddat batterierna förstås.
Då jag inte har någon Tv hemma gick jag hem till grannen och mötte även upp kusinen där och myste lite med god mat. Nu sitter jag hemma igen och smuttar ett glas vin, sådan vardagslyx. Snart blir de sängen då jobb hägrar även imorgon.

Lämnar er med denna fina bild som är tagen av min vän Milla i Paris. Vacker, eller hur?

Påsk


Konsten av skriva


Tänk först, tala sen

Lämnar er med den här otroligt roliga videon. Den går inte att beskriva, snälla titta och ni kommer att förstå vad det är jag menar :)


Träning 22 april


Oerhört kortfattat om min träning igår. Om jag kunde alla namn på maskinerna så skulle jag skriva ut dem ! Har bokat tid till en dietist till i maj så nu jäklar !


I want sunshine


Underbar vy! Lyckades fånga den på kort när jag var och vandrade i bergen i Spanien '08. Visst är den lite magisk?


Vad jag längtar till sommaren och solsken varje dag! Hoppas det här aprilvädret endast håller denna veckan och att det blir vår igen lagom till valborg !

Nu ska jag äta frukost och och göra mig iordning, jobb som står på schemat idag. Förhoppningsvis hinner jag med lite träning ikväll. I övrigt blir de en lugn kväll hemma tillsammans med vovven.

Vad ska ni göra idag?


Nya Zeeland - skorna (par 1)



Vad tycks ?

Ikväll har jag tränat och sedan varit hos Milla och haft lite spakväll så känner mig fresh ! Blir fortsättning på det imorgon kväll. Nu blir de sängen. Night!

Lyxiga sandaler


Good morning


Längtar så till Spanien! Jag har ett fullspäckat sommarschema men jag får ledigt en hel vecka och då hoppas jag att jag får tag i en billig biljett till solen !

God morgon världen! Idag blir det jobb hemifrån, promenad med hunden och i eftermiddag ska jag träna och ikväll ska jag ha spakväll med en tjejkompis.

Vad ska ni göra idag?


I am so busted


Nu blir det sängen och jag är ganska trött trots att jag bara suttit inne idag (förutom när jag var på jobbet 4 timmar vill säga!) Night !

Look at my horse

Jag har flyttat min häst till min kusin, strax utanför Alvesta. Mest för att jag inte hade tid och pengar att åka till stallet varje dag och för att min kusin behövde nytt sällskap till sin häst. Både jag och Buffin trivs super där !

Tyvärr måste jag lämna tillbaka pållen min i juni och har nu börjat kolla runt efter en ny foderhäst. På söndag ska jag åka och kolla på en i Växjö, spännande :)


 

Har ni sett denna? Jag tycker den är riktigt catchig trots att texten kanske inte är den bästa !

 


Fotografering