Bad blogger


Från festen i lördags

Om jag skulle bli nominerad till någon kategori på blog awards så skulle det nog vara i kategorin " sveriges sämst uppdaterade blogg". Näe men ärligt talat, jag suger på detta. Men äntligen är mitt sommarjobb i köket över så nu ska jag bara jobba för eventföretaget vilket betyder mer tid för bloggen ! :)

Idag är jag ledig vilket betyder tid för mig, min häst och familjen !
Får se vad som händer ikväll, fest perhaps?

Party all night long



Jag har haft världens bästa start på dagen ! Först red jag på min underbara häst Akria och när jag kom hem skulle Wille ut på mc-tur så tog hängde jag med på den :) WUNDERBART ! Jag hoppas att resten av dagen blir lika bra och rolig, jag och Linda ska ju ha födelsedagsfest idag ! Ska bli så skoj, jag får berätta mer om den imorgon.

Ett stort minus denna dag är att jag vaknade upp med en jättefinne ... mellan ÖGONEN ! Suck, alltid när jag minst vill ha dem. Men får le jättestort idag så kanske de tittar på munnen istället för finnen ;)

Nu ska jag packa och käka mat, sen fara in till stan !
Ha en underbar lördagskväll everyone !

So tired



God kväll alla läsare ! Jag ska somna bums i säng nu, orkar inget annat.  HELT SLUT. Efter en natt av allt för lite sömn jobbade jag 7.30 - 16.00 sen for jag in till stan och shoppade snacks och dricka till på lördag och sen red jag mitt första ridpass på Theleborgs ryttarsällskap :)

Sleep tight !

The transformation has begun...



För det första, fem dagar utan blogging? Hur gick det till ?! Skärpning Dhanii !

Igår gjorde jag mitt hår ! Resultatet ser ni ovan. Vad tycks? Själv har jag fortfarande inte vant mig, igår kändes det som jag hade en peruk på mig.
Jag gjorde mitt hår hos Katta på Salong Självfallet i Växjö. Vi tog ganska mörk brun och blandade i lite lila. Detta tog vi över hela håret förutom där den blonda slingan var, den gjorde vi svart ! Känns helknäppt att gå från "ljust" till så mörkt. Dock hade vi tänkt oss att det skulle bli mer lila så jag fick med mig en inpackning som gör att håret skimrar lila. Underbart !

Life is way to short


Idag var jag hur slö som helst på jobbet, gick runt som en zombie ! Och jag har hela helgen + måndag kvar, jihuu?! Njee. Men på tisdag ska jag göra mitt hår ! För första gången på ca 8 mån ! (?!) ska bli sjukt kul :)

Ikväll blev en lugn kväll. Det mest spännande som hände var att jag var inne i stan och hämtade den nya jobbdatorn (wiie) ! Nu ska jag krypa ner till sängs och försöka sova så jag är utvilad imorgon :)

I love these sunny days



Solen skiner idag, hur GREAT är inte det ?! :) Så härligt ! + att jag är ledig, åh vilken lycka!

Idag ska jag ta hand om mig själv. Gå en promenad, göra ansiktmask och måla naglarna. Ska även passa på att rida i solskenet och förhoppningsvis får jag den nya jobbdatorn idag ! Leka med kusinen står med schemat också. Oj vilket skoj dag Dhanii ska ha !

Ska hinna med att lägga upp lite bilder från Gotland med och mina presenter.
Vad gör ni idag?

Akira & Tura



Inte världens finaste poser, men jag älskar dem ändå kära pållarna <3


Morgonpigg mot alla odds


KarlOskar 7 aug '10





I lördags åkte jag in till stan och lekte med mina småsyskon på tivolit. Det var riktigt roligt att umgås med mina systrar och jag hade glömt hur roligt det var att köra radiobilarna ! Tur att man har ett par söta systrar som cover när man leker loss bland alla andra barn xD

I will be your commander


Jag och Milla på Gotland i somras

Idag har solen gömt sig bakom molnen :( Älskar när solen är framme och jag hoppas att det kommer fler fina dagar innan sommaren är slut !

Strax ska jag till stallet för att rida min kära pålla, ska bli så kul. Sen ska jag hem och städa lite och slappa. I em/kväll ska jag in en sväng till stan, det är ju trots allt karloskar.

Jag är så sugen på att festa till det i stan, älskar när det händer något och det är folk överallt ! Men tyvärr är min bästis Milla bortrest och min kära vän Linda jobbar så jag får helt enkelt haka på alla andra till Logdansen ikväll. Det ska visserligen bli roligt också, men jag hade velat vara först i stan och sen åka till landet :) Sådan är jag, vill göra allt på en gång och tror jag hinner med det också !

Vad ska ni göra ikväll ?


Gotlandsresan - Lördagen











1. På väg till Fårösund. 2. Äter lunch med Lorena och Nicklas på ett jättemysigt café. 3. Wille och jag på en restaurang i Visby. 4. Lorena och Nicklas på en annan restaurang. 5. Grymt god efterrätt. 6. Stortorget


The Ark i Växjö '10

















Igår var jag och kolla på The Ark som spelade på stortorget i Växjö. Jag var där även sommaren '06 då de också hade gratiskonsert och jag kan lugnt säga att de fortfarande håller standarden för Sveriges bästa liveband. Jag tycker fortfarande att de har samma glöd som för 20 år sedan !

Ola Salo - en man med sjukt mycket utstrålning och energi. Jag förstår knappt hur han orkar flänga runt på scenen så mycket ! Och alla dessa klädombyten och outfits... Jag skulle inte ha något emot att ha Ola Salo som skräddare, fast han skulle nog få tona ner det lite i så fall :)

The Arks texter och musik är det något speciellt med. De är skrivna från hjärtat och de är inte gjorde bara "för att". Deras genombrottslåt "Let your body decide" är så grym och de har fortsatt leverera hitlåtar som går rakt in i hjärtat år efter år.

Jag hoppas innerligt att The Ark kommer tillbaka till Växjö snart och om inte så åker jag till dem. För som de sjunger "calleth you, cometh I"

Dhanii <3 The Ark


Let your heart decide


Jag och Linda

Hemma igen efter en magisk kväll. Åh vad Ola Salo kan sjunga in i ens hjärta ! Denna konserten var minst lika bra om inte ännu bättre än den de hade på stortorget '06. Jag älskar The Ark, vilka texter och vilken energi !

Bilder och ljudklipp från konserten kommer imorgon, nu ska jag krypa till sängs och imorgon ska jag inte vakna till något larm för jag har sovmorgon :)


Gotlandsresan m Wille - fredagskvällen














Kort från fredagskvällen på hästgården.
Kort :

1. Vi fick se lägerbarnen öva sig på att kasta lasso. 2. Vi hälsade på Miss Moneypenny (siberian huskey). 3. Hälsade på hästarna. 4. Jag och hästen jag skulle komma att rida på söndagen senare den helgen. 5. Underbar solnedgång 6.Mys på balkongen med vin och tilltugg !


Nu ska jag skynda mig in till stan för att byta min födelsedagspresent jag fick av Wille (måste ha en storlek större). Vad det är för något får ni se senare ! Ikväll ska jag och Linda kolla på The Ark som har gratis konsert i Växjö, hur skönt är inte det ??! Kommer bli grymt :)


Birthdaypresent #1



Strax efter att jag kom hem från Gotland i måndags så kom Milla ut för att fira mig. Hon åkte nämligen till Italien igårkväll så hon hann inte komma då. Så vi satte oss ute i det gröna och hade lite picknick :) Sen fick jag min present som var en 45 liters ryggsäck ! Så snällt, det behövde jag. Aödrig mer ska jag bära runt på min klumpiga axelväska !

Tack Milla :)

Nu ska jag skynda mig till stallet för hovslagaren kommer i em och efteråt ska jag till Alvesta så ska vi fira mig :)
Ikväll ska jag försöka hinna med att lägga upp mer bilder från Gotland + min present jag fick av Wille !

Dhanii 21 år



Hipp hurra för mig som fyller 21 år idag !

Min dag kommer jag att spendera på jobbet trist nog, men jag har redan fått två presenter och imorgon ska vi mysa till det med familjen :)


Gotlandsresan m Wille - Visby









Här kommer lite bilder från Gotlandsresan, del 1. Resten kommer framöver, bla bilder på vår underbara hästgård som vi bodde på !


Back to reality



Kom hem från Gotland vid halv fem... och 1 ½ h senare vill jag redan tillbaka ! Det var en helt magisk resa och jag längtar redan till mitt och willes kommande äventyr :)

Nu ska jag iväg till min kära pålla <3 Fler bilder från Gotland kommer, i promise !