Good morning !



God morgon alla morgon pigga ! Själv brukar jag inte tillhöra den skaran med folk som går upp innan 07.00, men denna helgen har jag haft stallet och dessa busar ska ut vid 08.00 så då är det bara att masa sig upp !

Det var jättelängesen jag steg upp så här tidigt på en söndag. Tror det var när jag jobbade på Pressbyrån som jag kunde sova endast 3 h och jobba dagen efter... Nu pallar jag verkligen inte sådant!


Jag har inte haft tid att blogga alls nu i helgen, men kommer uppdatera i eftermiddag. Hade fullt upp igår, men idag blir de betydligt lugnare :)


Ha nu en underbar söndag och upp och hoppa så ni inte missar den !


Todaysis 25 februari

Oj vilken dålig uppdatering! Får skylla på att jag haft fullt upp !

Idag har jag varit och lekt med kusinerna, varit och fikat på skälsnäs :) Myyys ! Nu blir det att jobba vidare med alla projekt jag har fått mig tilldelad, lite väl många men det ska nog gå !
Hörs mer sen !

I'm dreamin'

Utsikten från balkongen i Puerto Rico

Åhh vad jag längtar till sol och värme. Till en ny kultur. Nya gator att vandra på, nya affärer att shoppa i. Vackra platser att upptäcka, nya människor att lära av. Jag längtar tills jag åker på min livs resa, jag älskar att upptäcka och uppleva nya saker. Men självklart behöver man lite cash innan man drar iväg så jag får nog vänta några år. Dock kommer jag nog åka iväg och jobba någonstans innan dess, det behöver man ju inte jättemycket pengar för att göra :)

Läntar så till våren, man får så mycket mer energi då. I love tha sun <3

Balen 2008

Vintern är fortfarande kvar och snön ligger tjock på marken, men jag kan ändå tänka mig att det är en hel del tjejer som är i "bal-tankar". Själv kollade jag in min balklänning redan i december och jag fick den senare i julklapp utav mamma <3
Jag valde att köpa en cocktailklänning då jag dels inte tycker om för långa kläninngar och för att en cocktailklänning kan man bära igen, det är lite svårare men en stor pampig balklänning. Men det är helt upp till en själv så klart !
Jag hade bokat hårfrisör till den stora dagen, men kl 23 ringde hon och sa att hon hade brännskada på sin hand så hon kunde inte göra mitt hår dagen efter. Fick lite smått panik, men bestämde mig snabbt för att locka håret som vanlig och sätta en blomma i det. Själv blev jag nöjd med håret med tanke på att jag gjorde det själv.

Har ni börjat fundera på balklänningar än, studenter 2010? :)

Löss !

De senaste två veckorna har vår Gisse börjar klia sig mer och mer överallt på hela kroppen. De senaste dagarna började det klia om man bara klappade honom så idag satte jag på mig pannlampan och började söka igenom pälsen på honom. And yes, vad hittar man om inte ohyra ! Jag tror, och hoppas, att det är löss. Då behöver man bara duscha honom med ett speciellt schampoo. Men jag vet inte riktigt om det är löss eller inte än, ska ringa och rådfråga med djursjukhuset imorgon.

Är det någon som har koll på hur en hundlus ser ut? De som är på Gisse är beigea med en stor svart/blå "puppa" på bakänden... ja om ni förstår :)

Grattis till...

... Helena som fyller 26 år idag !

Todaysis 23 februari

Gisse älskar snön !

Idag har jag städat och tvättat, ska fortsätta i kväll igen. Men det ser lite mindre ut som en svinstia nu :)
Ska strax in till stallet och sedan till sjukgymnasten med mitt knä. Ska få några bra övningar att träna upp mina baklår. Jag har mer muskler på framlåren nämligen och det gäller att ha balans på båda sidor annars blir det väldigt fel. Lika så i ryggen och magen !
Efter det ska jag kolla på några möbler hos en kompis :)

Hoppas ni har en trevlig tisdag !

Bad boys

Here u go, enjoy !

 

Har ni hört Alexandra Burkes nya låt Bad Boys? Jag tycker den är grym ! I Love it !

Vad tycker ni?


Bora Bora

Endast flygbiljett till denna underbara ö hittar du nedan:




Jag hör ofta att folk i filmer ska åka iväg till Bora Bora och jag har sett en underbar bild på ön, så jag tänkte se vad det skulle kosta att åka dit. Det jag inte hade märkt i filmerna var väl att de som skulle åka dit var förmodligen rika människor för den billigaste flygresan (tur & retur) dit kostar 41. 839 ;- !! Det är bara flyget ! Tänk vad det kan kosta att bo och äta där. Men ön är sjukt fin och jag har som mål att åka dit och fira min 50-års dag tillsammans med min familj... som jag tänker bjuda på resan ;) För kom igen, om man kollar in bilden på ön så är det väl värt att spara ihop till en sådan resbiljett för att få vara på den ön en vecka :)

Vart går ert drömresemål?

Res-feber



Vilken resfeber jag har !
Sitter här ute på landet, insnöad i vår mysiga lägenhet. Wille är iväg och tränar så det är bara jag och Gizmo hemma. Utanför dörren ligger ca 4 dm snö och det är livsfarligt att ta sig för ner vår lilla trappa. Att köra bil är nästan omöjligt, i alla fall med min framhjulsdrivna saab. Även om snön är jättefin så hade jag mer än gärna sett snön på ett kort. Det lär man ju få äta upp när man sitter där nästa vinter och det är alldeles grönt :)
Jag har börjat kolla lite grann på sista minuten resor. Tips är att kolla på destination.se, där söker de från 16 flygbolag ! Jag hittade dessa lockande, billiga resor till solen; Teneriffa för 1999 ;- (ospec.) och Phuket för 4599 ;- (end. flyg). Gud vad jag vill resa iväg till solen ! Snön skulle ju ligga kvar när man kom tillbaka och då hade man nog uppskattat den på nytt !

Har ni något bra restips?

Snön; like it or dislike it?



















Vad tycker ni om snön?

Själv är jag ett stort fan vid jul och nyår, den får gärna komma strax innan första advent. Dock vill jag gärna att den ska försvinna strax efter sportlovet, vilket är denna veckan (åtminnstone här i Småland). Men jag vill inte ha slask ! Snön och allt slask får gärna försvinna på max en vecka :) önsketänkande i know !
Men självklart är det fint att titta på, speciellt orörd snö som glittrar så underbart ! Men just nu är jag trött på att allt tar dubbelt så lång tid att göra; att klä på sig, att komma in i bilen och att komma någonstans med bilen. Så för min del räcker det nu, ärligt talat.

So snow; like or dislike?

Todaysis 22 februari

Idag åkte jag till Uråsa för att hälsa den nya praktikanten välkommen och det kommer att bli kul att ha henne med oss. Grabbarna var ju flummiga som vanligt, så härligt ställe !
Efter det åkte jag och hämtade mina visitkort på tryckeriet. Det är roligt att ha egna visitkort och det känns så proffessionellt ha ha !
Sen åkte jag till stallet och hade lite extra energi så mockade några extra boxar :) Tyvärr ingen ridning i den här snöstormen dock !
Ikväll har jag inte gjort mycket. Har påbörjat städningen som jag egentligen borde hålla på med istället för att sitta här ! Syrran och barnen kom förbi en sväng innan också och tränade gisse :)


Vad har ni gjort idag?

Söndag

Så här loj känner jag mig idag. Jag har gjort absolut ingen nytta alls. Eller onytta heller ha ha. Men nu blir det att ta något lätt att äta och sedan bege mig till stallet. Älskar min häst, men sådana här dagar då man egentligen bara vill stanna hemma hela dagen hatar jag att ha 2 mil till stallet och jag måste åka dit, bara för att mocka. Suck. Men å andra sidan så tvingar det mig ut från lägenheten !

Vad gör ni denna söndag?

Dalala

Via Frida upptäckte jag Dalala.se. De har snygga, sexiga underkläder som även ligger på ett shysst pris! Underbart kort sagt. Jag har redan hittat ett antal urläckra plagg (se bilden ovan) som jag gärna lägger vantarna på. Jag har länge letat efter en bra sida på internet som säljer snygga och relativt billiga kläder och jag har nu hittat min favorit!
Det är alltid lika roligt att ha något lite roligare och snyggare att ta på sig ibland :)

Plaggen skulle passa jättebra tillsammans med skorna från have2have !

Alla hjärtans dag- outfit




Detta hade jag på mig på alla hjärtans dag när vi var ute och åt på restaurang och kollade på bio (bilden är dock inte från ! Vaden dagen! Jag var lite mer uppiffad då).
Jag älskar denna kjolen och mina skor, men jag kände mig lite osäker om jag skulle ta på mig dem eller inte. Det var ju ändå Växjö vi skulle till och där går man inte runt i högklackat på ljusa dagen. När det är fest är det okej, men om man går klädd lite finare på dagen får man blickar. Och tro mig, det fick jag ! Det gör mig inget, men tycker det är lite tråkigt bara. Själv längtar jag till storstäder där man kan gå runt i klackar dygnet runt, de är ju så snygga och man får jättesnygga ben i dem :) Självklart tycker jag om flats också, jätteskönt att gå ut och dansa i, men heals is tha shit ! Vad tycker ni ?

Vintern fortfarande kvar?



Strax innan lucia förra året kom snön. Och det kommer fortfarande snö. Jag älskar snö under dec och januari, det är ju ett måste vid jul och nyår. Dock måste jag vara en glädjeförstörare och säga att jag börjar tröttna. Yes det gör jag faktiskt. Jag är trött på att behöva klä på mig så mycket kläder och att alltid känna mig påbyltad. Jag är trött på att behöva ta på mig stora stövlar och kängor och låta mina snygga fina klackar stå inne. Jag är trött på att det tar dubbelt så lång tid att köra någonstans med min framhjulsdrivna saab.
Men sportlovet är nästa vecka och då tycker jag att den kan få ligga kvar. Men efter det är det verkligen nog. Påsken infallet väldigt tidigt detta året, nämligen 1 april och då ska tulpanerna redan vara uppe tycker jag. Så det är bäst att snön ger sig och att den smälter bort lika fort som den kom !
Jag är grymt sugen på sommaren och att få klä sig i kjolar, klänningar och klackar :)

Men back to reality, ska strax ut till stallet och rida runt i snödrivorna ! Ok, lite tycker jag om snön fortfarande...

Last Night

Igår åkte (läs sladdade) jag och Wille in till stan och handlade. Klockan var då 21.30. Kom hem och lagade till liteTacos och dem vid 23.30. Lite lagom kvälls-snacks så där ;) Sjukt gott ! Kollade film till och myste av att vara hemma :)


Todaysis 20 februari

Idag vaknade jag sent och det var skönt :) Åt frukost och hjälpte till att städa lite hos Milla innan jag skulle åka till stallet. Dock var inte det det lättaste att göra då det hade kommit ca 3 dm snö under natten! Det är super att de plogar vägarna, men vissa lägger ju vallarna lite konstigt !
Efter stallet hade jag tänkt åka hem och lägga mig, men istället drog jag, wille och Gizmo ut på en spark tur på de små grusvägarna i skogen. Wille körde med bilen först så jagade jag och Gisse den, riktigt roligt ! Gisse blev så taggad med att det gick så fort att vi vurpade :)
Ikväll blir de lugnt för min del, förhoppningsvis lite mys med Wille !

Ha en fin lördagskväll !

Efterrätt

Här är två bilder från gårdagen, de är från när vi åt efterrätt på Aptit. Efterrätten bestod utav vit chokladmousse smaksatt med lime & mynta samt kanel- & romkokt ananas, sjukt god ! Rekommenderas !

More N.Z. shoes !




Dessa skor har jag fått hemskickat från Nya Zeeland genom Milla ! Det vita och lila paret bad jag henne köpa och de sista fick jag av henne :)
De var så sjukt snygga skorna, speciellt de vita. Eller alla var det, men de vita var lite speciella. Så nöjd och jag bara längtar tills jag kan använda dem till våren/sommaren. Bort med all tung snö och dit med lite grönska så att jag kan visa upp dessa skönheter ! :)

party

Gårdagen var superkul ! Jag hade dock inget batteri i kameran så hann inte ta så många kort, ska se om jag kan få sno Millas sen :) Vi åt en supergod efterrätt på Apetit och sedan begav vi oss hem till Milla där vi gjorde oss iordning och doppade färska frukter i chokladfondue ! Syndigt gott :) Sen fick jag några presenter och ett par skor till !! Gud så snygga de var, lägger upp bild sen. Sedan spelade vi Buzz och kollade på bilder från Millas & Toves resa och avslutade med att leka charader innan vi begav oss ner till stan där vi gick på Deluxe. Det var helt ok, men lite less på Växjös uteliv, speciellt nu på vintern. Men vi dansade loss på dansgolvet så det blev en riktigt lyckad kväll. Har saknat Milla väldigt mycket, roligt att de har kommit hem !

@ Millas

Sitter nu hos Milla och väntar på att hon ska komma hem. Ska då göra oss iordning lite och dra ner på stan för att möta upp de andra och sedan äta efterrätt på en restaurang, vilken är hemlig än så länge :)
Sen ska vi hem och leka lekar och göra oss iordning igen ;)

Hoppas ni har fredagsmys idag, det kommer jag ha with tha girls !

Billiga snygga skor

Jag älskar have2have ! De har snygga och hållbara skor till ett väldigt billigt pris. Ännu bättre är det när de har rea också ! Idag hittade jag två favoriter, en nygammal och en helt ny.


De "nygamla" var dessa !




och de nya favoriterna var dessa :



Vilka tycker ni är snyggast ?

Dhanii dislikes...

... när folk före en i kön inte kan sätta dit "ny kund"-pinnen efter sig. Jag blir galen på det. Det ska inte vara mitt ansvar att kunden före inte betalar för mina varor. Själv sätter jag alltid dit en efter mina varor och om jag måste göra det åt kunden före försöker jag förtydliga för den att det här borde den har gjort själv.

Vad tycker ni om mitt resonemang, hur lyder vett och etikett i kassan?
Finns det något annat simpelt som ni stör er på?

Mitt jobb

Sitter nu på Uråsas kontor och fixar med några flyers som en kund behöver nästa vecka. Innan jag gjorde detta var jag ute och var social med ett gäng som kör lite olika bilar här idag. Ett gäng från fordonsgymnasiet, väldigt grabbigt om man säger så :)

Härligt att ha sådant här jobb. Man får vara social, inget stress och sedan får man fixa lite på egen hand. Hoppas detta kommer att gå i lås så att jag får stanna kvar här !

Todaysis 19 februari

Idag ska det jobbas och efter det ska det blir party hos Milla ! :)

Jag börjar jobbet vid nio och innan dess ska jag hinna packa, slå in Millas och Toves lilla "present" och sen ska jag ta stallet. Har jag nämnt att det tar en halvtimme att köra till jobbet med? Suck, varför ska jag alltid få så bråttom ha ha.
Får se om jag hinner blogga något idag !

Hoppas ni har en fin fredag !

Malin

Visst kan man inte bli annat än avundsjuk på den här bilden? :)

Det är min vän Malin som har åkt iväg på en "liten" jordrunt resa. Om jag kommer ihåg rätt så ska de Asien - några öar runt asien - lite andra ställen - nya zeeland - australien - usa (om de har råd). Sjukt kul rutt ! Jag hoppas de har riktigt roligt och tar hand om varandra :)

Jag längtar, självklart till att resa, men allra mest till sommaren då man kan gå ut i klackar och kjol :) Älskar snön yes, men efter sportlovet räcker det. Ja faktiskt så tycker jag det, är bigger fan av solen faktiskt !

Last Wednesday

 

Jag har glömt att berätta om min och Lindas crazy-wednesday förra veckan ! Vi hade inte setts på flera veckor då så vi satt hemma hos henne och delade på en flaska vin och tjattrade på som två vanliga tjejer :) Sedan blev vi trötta på att sitta hemma så vi drog ner till Deluxe och delade på en flaska till ! Som ni kan förutse blev det ännu mer tjattrande där och många leenden. Blev en del djupa diskussioner också och det kändes som att vi kom varandra närmare :)

Vill säga tack till dig Linda, du är en sådan go vän <3 och ursäkta för att jag blev lite klängig den onsdagen ha ha :)

Shoes from N.Z

 

Igår kom Milla och Tove hem från sin "down under"-resa !! Wiie säger vi till det :) Det har känt som att jag inte haft några kompisar alls de senaste veckorna, tack och lov för Linda !
Både Milla och Tove var alldeles bruna och då såg jag bara deras ansikten. Ser inte framemot när vi kommer stå arm till arm och jämnföra ! Måste nog gå och sola lite :)
Imorgon ska vi ha lite "välkommen hem"- fest hos Milla, only girls. Ska bli så sjukt kul, är jättetaggad !

Innan vi skiljdes åt igår fick jag "ett smakprov" som Milla så fint kallade det. Hon har ju införskaffat skor till mig och jag fick ett par igår ! :) Det var ett par högklackade med peep toe med en rosett där bak och spegelblanka klackar. Ska få resten imorgon ! Wiiee igen :)

Frukost


Idag åt jag en simpel, men mycket god frukost. Den bestod av kaffe, juice och två mackor med ost och gurka med en nypa salt på. Det var jättelänge sedan jag åt ost och jag hade faktiskt glömt bort hur gott det var ! Den här sortens macka är nu en av mina favoriter ! Dock väntar jag med kaffet till eftermiddagen :)

Mirror mirror

Ibland är allt som behövs en bra titt i sin egen spegelbild...


ps don't mind tha mess

Blog Lovin'

Yes indeed, jag är också med :) Verkar ju sjukt bra, ibland besöker man någons blogg som man vill besöka igen och då kan man ju lägga till den på bloglovin'. NICE ;)


Alla hjärtans dag

Det var väl ingen som missade att det var alla hjärtans dag igår? På blogg.se firades det rejält tycker jag, det las upp många bra tips på recept osv. Uppskattat :)

Jag och Wille slog på stort igår. Oftast har vi bara haft myskväll hemma med mat och film (vilket är jättetrevligt det också), men igår blev det annat!
Vi gjorde oss iordning och åkte in till Växjö och åt på Bella Lanterna. Det var min present till honom :) Supergott var det, jag åt Tortellini och Wille åt fläskfilé, MUMS! Efter middagen gick vi på bio, vi såg Valentine's day. Den var riktigt rolig och sådär alla hjärtans dag-mysig. Underbar, rekommenderas varmt !
Efter stan åkte vi hem och myste med chokladpudding och te. Jag fick en bukett jättefina blommor & Lindt choklad och Wille fick ett "kärlekshäfte" med checkar, bl.a. att jag skulle städa hans bil, ge honom massage m.m. Vi tände ljus och satte på en Spotify-låtlista jag gjort med bara kärlektlåtar ! Det var verkligen som taget ur en film och jag kan knappt tro att vi kunde ha det så mysigt som vi hade det igår. Ville aldrig att dagen skulle ta slut !





Underbar gårdag ! Vad gjorde ni?

ps Älskar Wille <3


Fredagsfest

I fredags var det fest för Marie och Hubbe och de hade bestämt sig för att ha en "maskeradfest". Man skulle klä ut sig till det motsatta könet (om man inte fegade ut och hade after ski istället). Det var många som var seriösa och faktiskt tog detta på allvar. Det fanns många tanter där (killar alltså) och en hel del snubbar (tjejer).



Vad tyckte ni om min förvandling?




Självklart klädde jag ut mig till en kille. Eftersom jag lånade min killes kläder, vilka är lite stora för mig, blev jag lite av en gangsta. Sedan var jag tvungen att ha skägg såklart och då blev det automatiskt att jag fick ett sådant där fult skägg som går längs hakan :)

Jag hade sjukt kul och jag älskar när man klär ut sig. Mer sådana fester !

Makin' plans for the future

Jag kom precis hem från Pressis och har pratat länge med kära Linda. Alltid lika ssmyysigt :) Nu har jag värmt till lite mat och tänkte göra sås till detta, men ack att jag aldrig lär mig att jag och sås går inte ihop! Jag kan inte göra sås. Jag vet vad ni tänker, det enklaste i världen. Men det blir nog gott ändå, vilken konstistens såsen nu än får :)




Funderar starkt på att prova på att jobba på Nya Zeeland inom snar framtid. Min vän Cathy är där nere nu och hon har fått flera erbjudanden om att få jobba med hästar, fastän hon knappt kan rida! Det hade ju varit drömmen att få jobba i det vackra landskapet och få jobba med hästar ! :) Det här tåls att tänka på, får nog bli efter USA-resan i så fall. Jag tror att om man fått smak på att prova på att vara utomlands en längre tid i sträck så blir man ivrig på att göra det igen kort därpå, så det kan nog bli till hösten 2011 !

Dagens fråga

FRÅGA: Hur håller du din motivation uppe för din träning?


SVAR: Jag försöker alltid se mig själv om ca ett halvår när jag tränat regelbundet och ätit rätt. Då brukar viljan komma att ta sig i kragen och ge sig ut på en runda i skogen. 
Jag kommer även att göra så att jag kommer att lägga upp bilder på bloggen med jämna mellanrum och då vill jag ju självklart se bättre och bättre ut :)
Att vara två är alltid roligare så försök att ta med en kompis eller varför inte hunden? Min hund får alltid hänga med när jag är ute och går.

Det kan också vara roligare att gå till gymmet om man känner sig lite snyggare och har sköna och bekväma kläder på sig. Därför tänkte jag unna mig lite nya träningskläder nästa vecka. För mig spelar det ingen roll hur jag ser ut jag tränar, vare sig man är på gymmet eller ute i skogen, men som sagt så kan motivationen få sig en knuff i rätt riktning och man har något att visa upp. Träningskläder är något jag tycker att man kan investera, speciellt sådant man ska ha när man tränar utomhus. Jag har kollat in dessa kläder som är från Stadium. De hade mycket rea så jag rekommenderar att gå in och kika !





Ett par löparskor är en bra investering också, men det får bli ett annat inlägg !

Morgontrött människa

Det var inte jag som var trött idag, utan min pojkvän.

Jag pussar på Wille.
"Är det mysigt att vakna upp med mig?"
Wille
"Ja, du brukar oftast bara bröla och stöna."
Jag
"Öhh..?"
Wille
"Och så säger du 'öhh' mycket."

Hrm ja ord saknas. Varför han sa så vet jag inte alls. INTE så romantiskt att jag brölar dock...?! Förklaring tack :)


Gizmo & Wille

Så här hittade jag Gisse och Wille på måndagsmorgonen när jag hade varit på toa. Det tar inte lång tid att ersätta mig ! :)


Gizmo & Troja

Åkte ner till Cecilia och Troja med Gizmo. De ska ev ha honom när vi åkter till Trysil nästa vecka och ska prova på hur det går att ha honom, så han ska spendera natten hos dem. Troja hade precis slutat löpa, men Gizmo fann henne OTROLIGT "spännande" ändå och båda vovvarna var väldigt uppe i varv när jag gick. Jag hoppas verkligen att de lugnar ner sig och att Gizmo kan uppföra sig :)


Underbart sms

Jag fick ett sms av min kära vän och f.d. chef Cathy. För ca 1½ år sedan lämnade hon Alvesta och Sverige bakom sig och begav sig bokstavligt talat jorden runt. Åh vilken lycka, verkligen en dröm som kom i uppfyllelse ! Hoppas även jag får chansen att göra en sådan resa. Riktigt häftigt. Nu sitter hon på flygplanet påväg till Nya Zeeland.

Sms:et löd
"Hej. Ville bara säga att jag tänker på dig. (...) Tack för att du finns i mitt liv och glöm inte att leva DITT! cathy"

Åh vilken energi jag fick utav detta. Vill bara åka iväg och se allt jag vill se och uppleva alla sorters kulturer som finns och se alla vackra vyer. Jag får helt enkelt ta ett djupt andetag och inse att den dagen kommer inom snar framtid, lite otålig bara ;)

Och cathy, lugnt att jag kommer att leva mitt liv så bra jag bara kan !



Cathy (närmast kameran) och Linda (som jag ska åka till usa tillsammans med) och mitt forna jobb :)


Workout 19 januari



Idag har det tränats för första gången detta året. Ja det var nog november jag var på gymmet senast ! Jag trodde faktiskt att jag skulle vara klenare än jag var. Men det var inte så farligt :)

Cyklat 20 min.
Gym 40 min.

Be happy

Det jag har lärt mig är att man ska göra det som gör en glad och umgås med dem som ger en energi. Vara med dem som får en att skratta, vare sig det är vänner eller pojkvän/flickvän. Det är ingen mening att vara med dem som inte vill får en att må bra.
Man ska även vara nöjd med jobbet man har, våga byta om man inte mår bra av det. Att jobba måste man göra större delen av sitt liv och då tycker jag inte man ska lida igenom varje dag.

Om man försöker göra något åt sin situation så kan man lyckas eller så trillar man ner på rumpan igen, men i vilket fall så försökte man.
Man måste även våga. Jag var feg förra året och det ångrar jag. Jag vågade inte göra det jag drömde om då jag trodde jag skulle förlora något som jag kanske inte kunde få igen. Men man måste våga och prova annars gör man som jag gör och ångrar att man inte tog klivet ut i det nya okända. Men det blir ändring på det för min del från och med nu.

En vacker dag ska jag göra som mina vänner nere i Spanien. De sålde sitt hus här i Sverige och sa upp sina jobb och flyttade ner till södra Spanien och bildade familj där. + att de fick den här fina utsikten från sin terass (bilden)! Ibland kan det bli helt underbart när man vågar...

Los Romanes, Spanien


Usa - sug

Fick sådant sug efter Usa nu så ikväll blir det att kolla mer info om det stora landet. Lite jobbigt då man måste kolla info delstat för delstat, men det är värt tiden. Sedan har jag även vänner i Nashville som ska tipsa om grejer man inte får missa.



New York

Någon som har något tips om vad man ska göra och absolut inte missa?


New Things

Nytt år = nya tag = nya mål. Jag har gjort upp en lista över mål jag vill klara av detta året, 2010. Jag känner på mig att det kommer att bli ett bra år !
Ett mål var att få ordning och igång bloggen på riktigt. Well, jag har ju startat bra i alla fall. Har nu bytt design på bloggen och kommer även att urskilja innehållet i den också. Vad tycker ni om den nya designen?

Mässan som jag har fått i uppdrag att förbereda och genomföra åt Motorevents vägnar börjar närma sig ! Lite smått nervös, men det kommer att gå bra. Är ivrig att höra utvärderingen på mitt jobb sen!

Min syster har previs varit iväg på Gran Canaria i en vecka och jag säger bara det; JAG VILL OCKSÅ IVÄG! Guh vad skönt att ligga och sola och lapa paraplydrinkar :)
Nu längtar jag ännu mer till Lindas och min Us and a - resa !



Spanen '08


I got them



Kommer ni ihåg leggingsen jag så gärna ville ha ? Well, nu har jag fått dem :) Fick hem en massa kläder igår från Linda's closet ;) Gosch trodde inte jag skulle få sådana fina saker så Dhanii is happy !

"Jag ska bli mer amerikansk"


Lyssnade ni något på The Voice i morse? Paul, programledaren, sa att hans nyårslöfte var att bli mer amerikansk ! Sanna Bråding undrade på vilket sätt och då menade Paul att han ville vara mer öppen för att kunna prata med främlingar, vilket vi svenskar har väldigt svårt för.
Som Paul sa, de få gångerna vi svenskar kan få för oss att prata med främlingar är ifall man kommit upp i en viss pensionsålder eller om något händer plötsligt, som t.ex. en olycka eller förseningar.

Varför är det så? Varför är vi svenskar så rädda för att prata med varandra på gatan? Är vi rädda om vårt privatliv? Är vi rädda för att göra bort oss?

Jag tror väldigt mycket på det sistnämnda i förra meningen. Vi är rädda för att göra bort oss. Jag har en vän som tycker allt är pinsamt om det bara är så att hon tappar något i golvet i en affär vilket gör att folk tittar för en sekund på henne. Jag har en annan vän som tycker det är pinsamt ifall man skulle prata lite ovanligt högt eller säga något "ovanligt". Då får man direkt en skarp blick utav henne som säger "Lägg av, du är pinsam".

Jag känner så här: To hell with it. Börja lev istället. So what om jag inte orkar klä mig i de snyggaste kläderna för att gå och handla mat, so what om jag pratar lite för högt. Carpe Diem. Sluta bry er om vad alla andra tycker och tänker. Vissa kommer ni inte ens stöta på igen !

Jag tänker göra som Paul och bli mer amerikansk !


Meddelanden från hela världen





Det är tur att det finns sätt att hålla kontakten på när man åker utomlands ! Med telefonen blir det ju dyrt så snabbt. Så tacka vettja Facebook och Resdagboken. Dock skulle jag själv välja att blogga om min resa på min blogg istället, men det gör man ju som man själv vill. 

Hur som helst, idag när jag vaknade och satte mig vid Facebook så hade Milla skrivit i min logg:


Camilla Lymalm
"
Vi har nagot i en lada som du kommer alska ;) SKickar hem denna lada imorgon. Sa du far halla dig tills vi kommer hem ! Vi tanker pa dig ! kramar"

Förra natten (vilket blir dag där borta) undrade dom vad jag hade för skostorlek så jag bara antar att det är ett par SKOR !! Gah kan man ha bättre vänner ?! Älskar dem <3

Snowboard

Burton

Vad jag skulle vilja ha en av dessa bräder ! Var snart 2 år sedan jag åkte snowboard, alldeles för länge nu. Brädan behöver mig och jag behöver brädan !


My life




Beyonce - Broken Hearted Girl

Nu är hon strax midnatt och jag är fortfarande uppe. Fast det gör inte så mycket, har ingen brådska imorgon. Sitter och har precis skickat iväg rapporten till chefen. Känns skönt att ha det gjort, vill inte längre göra saker i sista minuten. Mitt nyårslöfe var att inte bli försenad igen. Än så länge har det gått, kanske för att jag inte haft någon direkt tid att passa än :)


Det jag vill ta tag i är min träning. Så här års är det alltid gymmet fullt med entusiastiska människor som har lagt träning som sitt nyårslöfte.. och jag tänkte joina dem ! Jag är nöjd med hur jag ser ut, men man vill alltid ha den där perfekta kroppen med lite mer muskler här och var. Så det tänkte jag ta tag i!


Det jag sitter och funderar över är även vart jag kommer att bo i framtiden. Här i Småland vill jag absolut inte stanna i hela mitt liv. Självklart är jag oerhört nöjd med att bo med pojkvännen (!), men jag känner att jag vill prova på storstadslivet. Kanske t.o.m. Sex & The city-livet ! Funderar på om jag skulle dra mig mot New York i framtiden. På något sätt lockar den staden oerhört mycket. Jag tror det är för att det alltid finns något att göra där, när som helst på dygnet. Yes, New York blir det nog. När? Det får vi se !



Malmö Supercross


Res - abstinens


Härliga Puerto Rico

Gah jag vill resa iväg NU. Jag har redan två vänner som är iväg, två som åkte igår och två som åker i slutet av jan. Blir galen av avundsjuka :) Vill också. Ska träffa Linda imorgon dock, då ska vi planera lite mer av vår USA resa vi ska ta nästa vår. Men det känns så länge tills dess ;)

2010

Jag kan inte förstå det. Ett helt år har gått. IGEN. Tiden går alldeles för fort numera och man ska uppskatta varenda minut man får.
Imorgon är det nyårafton ännu en gång. Ibland kan jag känna att det är alldeles för stort hippo kring nyår, men det är ju ändå något magiskt omkring det. Man får börja om från början igen, från ruta ett. Man får hopp om ett bättre år eller att kommande år kommer att vara lika bra som föregående.

Själv ser jag framemot 2010. Det kommer att bli ett bra år känner jag !

Mitt 2009 har som sagt inte varit särskilt bra förutom att:

*jag satte igång med ridningen igen
*flyttade ihop med Wille


Annars har det mest gått utför tycker jag. Självklart har det funnits fina stunder vilka jag uppskattar jättemycket !
Men istället för att rabbla upp hur mitt 2009 har gått tänkte jag berätta om mitt 2010 och om mina förhoppningar kring det !

Jag hoppas att 2010 kommer vara det år jag:

*finally börjar träna på riktigt igen
*får ett fast jobb
*får resa mycket
*kanske får utveckla min passion för skor
*kan ge tillbaka till alla som ställt upp för mig det senaste året
*får flytta in "ordentligt" tillsammans med pojkvännen
*kan skaffa en x-tra lägenhet i stan
*utvecklas mer som individ
*får fart på min blogg

Jag tror att 2010 kommer att bli ett fantastiskt år !



Syster P

Det här fina halsbandet vann jag på Mogis blogg ! Jag skrev ett julklappsrim och blev en utav tre vinnare :) Har aldrig vunnit någon sådan tävling innan så det var riktigt roligt. Att skriva kanske är min starka sida, vem vet.



Julafton




Julafton var helt magisk. Framför allt för att den var vit ! Älskar snön.
Jag och Wille  åkte först till stallet där jag lämnade över en julklapp till Linda och en till familjen. De blev jätteglada och jag var full av energi när jag åkte. Älskar att ge bort presenter och se hur de blir glada av få dem.
Efter stallet bar det av till Alvesta där vi åt oerhört gott; älgkött, julkorv, brunkål och framför allt dopp i grytan :) Mums !
Sen var jag tvungen att slå in Lollos present då jag inte hunnit med det innan. Sen var kl tre helt plötsligt och då bänkade vi oss framför Kalle Anka så klart ! Hade gärna velat ta en titt på Anna Anka, men har inte trean hemma. Var det någon som gjorde det och kan berätta några smaskiga detaljer?
Efter Kalle var det fika med sex st olika smarriga kakor, bla kärleksmums (eller mockarutor som jag brukar kalla dem). Oerhört gott !
Sen var det julklappsutdelning ! Alltid lika trevligt, tycker fortfarande om att få paket :) Jag fick många fina saker som jag är oerhört tacksam över !

Efter julen i Alvesta åkte vi ut på landet till Willes syster och firade lite jul där med. Fikade gott (igen!) och öppnade paket. Sen lekte jag med den lille Alexander innan vi bar av oss till kyrkan för midnattsmässa. Egentligen var jag alldeles för trött för det, men ville så gärna höra Helle sjunga. Det var riktigt mysigt att lyssna på mässan.

Sen åkte vi hem och la oss och vi somnade direkt efter denna roliga underbara dag !

Gaah





Mina vänner Tove & Camilla är på Nya Zeeland. Först var jag inte så avundsjuk förrän jag läste att de shoppade skor för 150 kr där nere ! Bra kvalle med. Suck ja :) Längtar tills jag åker till USA, där lär finnas lite skor att shoppa också !
Jag ska kolla upp vad det kostar att frakta från Nya Zeeland, skulle lätt kunna betala för att få hem ett par skor !

Saknar mina vänner jättemycket, känns tomt utan dem här. Men själv skulle jag inte vilja vara iväg över jul och nyår, jag älskar julen och då vill jag vara med min familj. Men visst skulle det gå att vara iväg en jul kanske.. men bara kanske :) Hade gärna åkt och följt upp dem i jan dock !
Har två andra vänner som åker iväg på två olika resor i jan också. Den ena ska ta en jorden-runt-trip på ca 6 månader och den andra ska bostätta sig i australien i också ca 6 mån. Galet vad det ska resas nästa år ! Min resa till USA är inplanerad till våren '11, men vet vem, man kanske vinner på lotto och åker redan på hösten innan ;)

Älskar att resa, finns ingen finare och härligare än att se och uppleva olika platser och kulturer.

Nu ska jag sluta dagdrömma och börja på mina knäck !

I could not belive it



Jag kunde inte tro mina ögon när jag läste att Brittany Murphey var död. Hon var ju så ung var min första tanke. Idag läste jag på aftonbladet att hon hade börjat "skönhets"operera sig och gick därav på smärtstillande vilket kan ha med hennes död att göra.
Jag tyckte om henne jättemycket och jag tycker det är synd att vi förlorat ännu en härlig kändis. Först MJ, sen Dirty Dancing- stjärnan Patrick Swayze och nu Brittany. För att inte tala om Uffe Larsson.
Men det är riktigt synd att folk ska gå en tragisk död tillmötes genom droger.


Varför Brittany började operera sig förstår jag inte. Hon var ju grymt snygg på bilden till höger. Efter alla operationer såg hon helt utmärglad och utstäckt ut tycker jag.


RIP

Wii







De senaste dagarna har riktigt flygit förbi. I helgen var jag och kollade på Rail-jam:et i Växjö. Det var riktigt coolt och jag blev grymt sugen på att åka snowboard. Hoppas jag kommer iväg på en fjällresa nästa år ! Inhandlade även klappar och firade Sebastian som fyllde åtta år.

Jag har inga bra skor för snö! Blir galen då det alltid slutar med att jag fryser tårna av mig när jag varit ute och lekt i snön i endast tio minuter. Någon som har förslag på ett par riktigt bra vinterskor?


Snöö !

Helt galet underbart ! Det började snöa igår morse och fortsatte snöa hela dagen :) Vilken lycka ! Verkar som att den kommer ligga kvar över jul, hoppas hoppas !
Finns nog inte mycket här i världen som kan få vuxna att bete sig som barn igen, men snö är en av de få sakerna. För egentligen är ju vi ju alla bara vuxna barn, behöver bara få det där som får oss att nå vårat inre barn igen. En av dem sakerna för mig är i alla fall snön !

So i like it alot :)

Fast det jag inte tycker om (här ute på landet då) är plogbilen och framför allt saltet ! Då kan man inte slira runt med bilen, vilket är roligt i måttlig mängd, men framför allt kan man inte åka spark med hunden. Hoppas att det blir lika fin tjock is på sjön denna vintern som förra, då blir det att åka där istället :)

Igår var jag hos hästen, men blev ingen ridning då han var blöt från snön. Men imorgon blir de lång tur ut i snön, köpt nya broddar idag också så hästen är körbar :)
Efter stallet åkte jag till simhallen i växjö och fick min julklapp utav dem :) En byggsats till pepparkakshus ! Galet roligt, var längesen.
Sen åkte jag och hämtade Marie i stan som fick skjuts ut till landet. Hennes egna bil var det sommardäck på så kunde inte ta den. Jag är så glad att jag var ute i god tid med vinterdäcken, man vet aldrig när snön kan komma här i Småland :)



Gick sakta i trafiken !



Stallet



Någon som vill ha kissan?



Pepparkakshus !



Gizmo



Provade att åka spark igår. Sjukt kort :)



Pojkvännen busar med vovven



Har jag sagt att det har snöat ?!


Myys




Gizmo och jag pussades lite först sen drog vi ut på en cykeltur. Det var spring i benen på honom, men jag tror allt att han har lite träningsvärk från cykelturen igår. Jag tyckte det var jobbigt att cykla i alla fall, var jättelängesen jag tränade pga förskylningen. Men tänkte skulle sätta igång imorgon igen !

Innan jag cyklade med vovven var jag i stallet oh hälsade på hästarna och kissarna. Så söta allihopa ! Nu ska jag äta sen blir det att städa som sagt. Måste fixa naglarna också !

Talk Later ! Ciao



Buffin


Saionine


Bonnier & Ester


Oliver


Casper


Någon som vill adoptera denna söta kissan?


Tredje advent & Lucia

Kunde inte ha önskat mig en finare söndag, tredje advent eller lucia. Det snöade ju ! Underbart :)
Jag var en sväng i stallet, men var så fruset i marken så blev ingen ridning. Åkte hem igen och åt spagetti och köttfärssås med älsklingen, sen blev de stan och kolla på Lucian i Domkyrkan. Var jättelång kö in och vi hamnade väldigt lång bak i den så vi fick inte så bra sittplatser inne i kyrkan, men sången var jättefin. Tyckte det var grymt häftigt att Växjös Luciatåg fick ses av hela Sverige !
Efter Lucian åkte jag hem och åt fruktsallad och kollade Fast & The Furious 4 !

Vill verkligen ha en digital systemkamera, blir inga bra bilder av denna kamera :/



Snö !



Domkyrkan



Kön sträckte sig ända till Vattentorget (om ni känner till Växjö)



Växjö stad



Julmys


Underbar fredag & lördag

Hemkommen från kusinen som vi firat idag! Visade sig att jag och syrran kom på delat andra plats på tipsrundan, har aldrig hänt innan, brukar oftast få så dåliga resultat på sådana. Men sen fanns det ju några frågor om bla Desperate Housewives :) Åt gott, sjöng och myste, oerhört trevligt !



Runt lägerelden värmde vi oss








Denna bilden hade blivit mycket grymmare med en riktig kamera !




Elliot




American cupcakes, MUMMA!






Igår blev de mys med älsklingen, vi åt Tacopaj och kollade Twilight !







Siberian Huskeyn Gizmo




Tacopaj, tacochips & ranchdip



och mys !


My horsei

Nyss hemkommen från stan och stallet. Hann prata lite strunt med Linda också, alltid lika skoj :) Red på pållen min, var jobbigt för oss båda då jag fortfarande är förskyld och han har blivit av med kondisen lite ! Men vi ska jobba på båda sakerna :)
Istället för en usb-sladd köpte jag mig en minneskort-läsare. Dels för att "det är mycket smidigare och billigare" som de sa i affären och för att de inte gör enskilda usb-sladdar längre. Men det gör inte mig så mycket, nu kan jag stoppa i vilket minneskort som helst så den här dealen var helt okej för min del !
Nu har jag äntligen fått in en del väldigt gamla bilder på datan, vilket är skoj ! Men nu ska jag börja leka med min kamera så hädanefter kommer det finnas rykande heta nytagna kort här på bloggen :)








Min kära lånehäst Buffin




Minneskortläsaren jag köpte på Media Markt för 149 kr