2-åringen som röker


Supercross Borås Arena 2010

Igår var jag och Wille i Borås och kollade på Supercross på Borås Arena. Här kommer ett klipp på Freestyle - åkarna. Kvaliten på kameran är kass, men man får se lite av vad det handlar om. Bilder kommer senare. Enjoy!

 

 


Surronded


Tura & Akira



Igår red jag och kusinen på dessa sötingar, Tura och Akira. Jag red Tura för första gången och det var riktig roligt. Lite smårädd och hade lite snabbare gång än jag var van vid, men kommer nog bli jättemysig i sommar! Akira, min nya foderhäst, var lika fin som vanligt och kusinen kommer nog att få ner henne i riktigt fin arbete snart. Nästa vecka blir de ev Theleborg för Akria, spännande!

What a wonderful (yester)day



Igår blev det en underbar kväll! Solen smög fram mellan molnen, det var vindstilla och ljummet. Wonderful! Hoppas bara att solen börjar komma fram på dagarna också snart.. !
Igår blev en lååång dag. Den började tidigt med att rida en runda i skogen, mys ! Sen bar det av till Växjö för inhandling av mat och sedan vidare till jobbet där jag för första gången var helt själv med en grupp. Det var riktigt roligt och tur med vädret hade vi. Sedan bar det av in till Växjö igen för träning och sen trodde jag att jag skulle hem och slappa, men icke. Åkte med Wille in till stan igen för att tanka och gick en runda i naturreservatet i i11. Mysigt !

Ge ett leende och du får ett tillbaka

Underbara söta lilla Sofia !

Barn är duktiga på att le tillbaka om man ger dem ett leende. Och visst är det roligt när man får ett tillbaka? Vi vuxna borde bli duktigare på detta tycker jag, även till främlingar. Oftast får man ett leende av en främling om man är på "en sluten plats" eller inom en förening, men skulle det skada att göra detta på gatan också? Det tror inte jag utan världen skulle nog bara bli en finare plats om alla kunde vara trevliga mot varandra.

Låt för en gångs skull barnen lära oss något, börja le tillbaka !


Sol och värme

Puerto Rico -06

Idag åkte Milla till Mallorca, till solen och värmen. Fick ett sms: 25 grader varmt och blå himmel. Gaah jag blir galen, vill också ha sol och värme... Idag regnar det och blåser att jag knappt vill utanför dörren.
Jag mår så mycket bättre när solen är framme. Allt är bra då, även det som är jobbigt blir mindre jobbigt när solen är framme. Solen är min energikälla and i need it ! Tror att jag kommer att flytta till sydligare bredgrader i framtiden... Sol varje dag <3

Time is money

 


Forgive and forget


Forever



Vi är bäst ! =)


Don't drink and drive





Kl halv tre på lördagsmorgonen krockade en personbil med en lastbil på RV30 2 mil norr om Växjö. Den 23-åriga mannen i personbilen dog på plats och lastbilschaffören fördes till sjukhuset med lindriga skador.
Den omkomna 23-åringen hade alkohol i blodet när han färdades i fordonet.
 Snälla, DON'T DRINK AND DRIVE.

Jag kände inte den omkomna, men jag tänker på hans anhöriga. Det är alltid lika tragiskt när ett ungt liv tas ifrån oss för tidigt.


Crosstävling


Ränneslättsloppet -09


Igår var jag och kollade på crosstävling i Norrhult. Det var en grym bana de hade där med sjukt stora hopp, det var riktigt roligt att titta på. Tur med vädret hade vi också :)


Lovely Saturday


(väldigt) små hästar

Här kommer ett inlägg jag hade tänkt lägga upp i torsdags :










Idag (torsdags) hälsade jag på mitt förra stall där det finns småhästar och de har nydligen fått ännu ett tillskott till familjen, ett litet sto. Hon föddes i söndags och var så söt <3 Alldels vinglig och när hon kom in i boxen somnade hon på en gång.
Fölet på de två översta korten är en hingst på två månader och fölet på de två nedersta är ett sto på knappt en vecka ! Så himla söta.


I love the rain



Så här såg Växjö ut ikväll, det spöregnade ! Jag hade vindrutetorkarna på "högsta volym", men såg knappt vart jag kunde köra. Blixter och dunder var det ute också. Fast det tycker jag bara är mysigt och roligt :)

Äntligen är det lite värme här, hoppas solen är här för att stanna !

I love the sun




Utsikten från vår altan ! Har en jättefin bok precis utanför fönstret <3

Jag älskar våren ! <3


Ännu en torsdag

Idag vakande jag upp till fågelkvitter och solens strålar <3 Helt lovely ! Äntligen har våren kommit! ... men jag är helt nollställd på vad jag ska ha på mig. Är så van vid att det är kallt så brukar ta på mig för mycket, men jag vill samtidigt inte ta av mig och bli sjuk.. =)

Idag har jag avnjutit frukosten ovan och ska strax göra köttfärsås och göra en matlåda som jag ska ta med mig till jobbet. Ska ut och köra lite bil idag. I eftermiddag vill jag träna/springa och om vädret håller i sig så kanske det blir en ridtur ikväll !


Kängor



1. Låga kängor svarta 598 ;-              2. Låga kängor nude 598 ;-                 3. Kängor m klack grå/svarta 498 ;-
Alla bilder är hämtade från have2have.se

Jag har aldrig riktigt tyckt om kängor, de har sett så klumpiga ut och varit en symbol för (om de fortfarade kallas så) "emos". Men nu har dessa kängor börjat växa på mig och jag är så sugen på att klicka hem ett par. Fråga är vilka?! Ska man ha ett par i nude eller svart och ska man även klicka hem sig ett par med klack? Jag kan se mig en outfit som består av ett par tajta svarta jeanslegging, en oversize t-shirt och ett par kängor till, SNYGGT!

Vilket par tycker ni är snyggast?


Lovely Wednesday


Från 30:an igår. Förutom den röda solen och den rosa himlen låg det även dimma över gräset, dock syns det inte med denna dåliga kameran :/

Igår hade jag möte med chefen och det verkar som att framtiden kan se ljus ut! Om det som vi pratat om kommer att hända så kommer jag ha det så roligt på jobbet :)
Jag tränade även igår, både en löptur och gymet. Hade även ett möte med en dietist. Jag fick lite tips och ser på mat på ett annat sätt, men trodde att det skulle vara mer ingående. Jag rekommenderar att söka själv på nätet och ta reda på fakta själv först innan man går till en dietist, fast då måste man kunna ta in det och ta till sig det också.

Idag blir de jobb hemifrån och i eftermiddag ska jag ta en promenad, ev en löptur. Ska se om jag kan hämta mitt sommarschema också !

Sol sol sol



Idag är det ett helt underbart väder ! Sol och blå himmel, fantastiskt. Det får mig att längta till Spanien som vi ska åka till i sommar, det ska bli så kul. Förhoppningsvis hinns det med att åka till Gotland en runda också :)

Idag ska jag vaccinera hästen och i eftermiddag ska jag ha möte med chefen. Förhoppningsvis hinner jag med en promenad med Mia också och lite träning på gymmet !

Nu ska jag ut på en springtur med vovven ! Vad ska ni göra?

Workout-time


Längtan är stor ...


Helgen som var


Snygg petflaska !

Det har varit dålig uppdatering i helgen, men den var fullbokad. Lördagen bestod utav besikta bilen (Saaben gick igenom, wiihu!) dop och inflyttningsfest ! FULLT upp alltså och det var en riktigt rolig att ha så mycket att göra ! I söndags sov jag in länge och på eftermiddagen bar jag och Wille av för att hälsa på hans bror och hans familj. Vi blev bjudna på rabarberpaj och mumma vad gott!

Idag har jag jobbat hemifrån och i eftermiddag red jag. Kusinen var med och coachade mig lite och vad man utvecklas när man har någon som säger till vad man ska göra bättre! Det var riktig roligt :)

Vad gjorde ni i helgen?


I'm in a hurry


Njut av livet

 





Jag hade velat ligga kvar i sängen hela dagen och mysa så här, åh så gott :)

Jag har slappat hela morgonen, fy på mig. Men ska strax göra mig iordning för att äta lunch och sedan blir det jobbet för någon timme. Sedan blir det mys med Milla och träning. Ska nog åka förbi stallet på väg hem också! Ikväll blir det mys med mig själv, ett glas vin och spakväll ! Måste vara fin imorgon inför dopet :)

Har kollat runt lite på Canon D40, jättesugen! Någon som har en till salu ?

"Jag har en fitta i garaget"


Visste ni detta? (Fast jag har ju ingen honda, har ju en Saab)


Lovely Thursday



Jag var ute på promenad med vovven innan och vilken kväll ! Vindstilla, lagom varmt och en jättefin solnedgång. Underbart!
När jag var ute kände jag av träningsvärken i baksidan av låren, härligt :) Tror jag kommit in i en "löpnings"-period (det där lät lite snuskigt, om man tänker på hundar) och jag älskar det! Hoppas att jag kan springa mig iform nu lagom till badsäsongen.

Ska plocka upp lite i lägenheten och sen ska jag göra träningsschema. I slutet på maj ska jag träffa en dietist, ska bli spännande!

Träningsskor


Bikini




Ursäkta kortet och minen, men hade inget bättre på min älskade bikini!


Jönköping







Idag har jag och kusinen varit uppe i Jönköping och provridit ett jättefint halvblod sto. Jag är kär kan jag ju säga :) Hon var pigg och framåt, men lyssnade ändå när man sa till henne. Hoppas verkligen att vi kan få hem henne. Både jag och Mia var så uppslukad av hästen att vi glömde att ta kort och filma! Så typiskt. Men om vi får hem henne så ska jag ta en massa kort !

Jag tycker om Jönköping. Varför vet jag inte riktigt, men det är något med den staden som lockar. Det kanske är för att den ligger nära vatten utan att vara för "kall" eller för blåsig. Jag ska åka upp dit några gånger och känna på staden, kanske blir att man vill flytta dit en vacker dag!

Nu ska jag byta om och gå bort och vara med familjen !

When tomorrow never comes



Jag har en lite dålig dag idag, har haft ett tryck i huvudet hela dagen, tror det beror på vädret. Är ju alldeles grått och regnigt idag. När kommer solen och värmen?! Känns som att sommaren redan har varit och att hösten är påväg.
Konstigt detta året har gått så fort, det är redan maj,  fast det känns ändå som att tiden har stått stilla.
Jag skulle hängt med till Kalmar idag och hämtat kusinen, men det blev inställt så i eftermiddag blir det nog en promenad med vovven runt sjön och sen ev simning!
Innan dess blir de lite till jobb och sen ska jag fortsätta att städa, diska och tvätta. Och imorgon kommer jag säkert att städa, diska och laga mat. Och i övermorgon blir det samma visa. SUCK. Så trött på att STÄDA. Kanske ska göra som Milla och anställa en städare? Så skulle jag äntligen ha lite tid till mig själv!

Hittat en "bloggkompis" som har en likadan dröm som jag - att åka jorden runt. Ska nu ta efter henne och lägga in min reskassa här på bloggen. Roligt med reseblogg istället för en massa modebloggar :)

Hoppas ni har en bättre dag än jag !

Cause u can do what ever u want


CV



Äntligen har jag skickat iväg mitt CV. Har ett till CV att skicka iväg till en till skobutik, men det är inte lika bråttom med det.
Jag har velat fram och tillbaka med detta CV:t. Är det för mycket, för kaxigt? Är CV:t för luftigt, är det för mycket text i det personliga brevet, är Headern ful ? osv osv. Jag har alltid sådan ångest. När jag skrivit det tycker jag att det är perfekt, men när jag läser det igen efter några dagar ser jag alla fel och jag vill ju ha det så bra som möjligt. Det som är jobbigt är att man kan fråga hur många som helst vad de tycker om Cv:t, men ingen kan säga hur arbetsgivaren kommer att tycka och tänka när hon/han läser det.

Blev sur på AF. Jag har endast ett krav på dem och det är att de ska kunna hjälpa mig med mitt CV.  Men när jag fråga om råd om detta CV:t så fick jag inte så mycket feedback av och den andra hade inte tid egentligen och bara skumläste det.

Men nu är det iväg skickat och jag håller tummarna!

Hur ser ert Cv ut? Är det mer/mindre text, har ni med bild med osv?

Helgen som var

Outfiten från i lördags. Älskar min nya jeanskjol!

Det var fullt upp i helgen och igår så får bli en resumé idag istället.
I lördags var jag i stan och shoppade presenter och lite till mig också. Går ju inte att låta bli ! Sen bar det av till Härlöv för avskeds-kalas för Caro som igår åkte till USA som au pair i ett år. Längtar tills jag är iväg på USA-resan :) Sen hade vi kalas långt in kvällen som avslutades med ett besök på Loft. Hade grymt kul, som vanligt när jag är med Milla. Fick besök av Till också vilket var riktigt roligt !
I söndags försov jag mig till jobbet (ajaj!), men det var lugnt. Så det blev kalas hela dagen istället, mys!
Igår var det jobb hela förmiddagen och sen tränade jag. Det var efterlängtat efter helgens uppehåll ! På kvällen blev de städning och en runda till Alvesta.

Fredagkväll


Långbordet som gästerna fick mumsa på efter att de lekt med bilarna

Efter jobbet ikväll drog jag en snabbis till Alvesta och hälsade på alla djur och familjen. MYS <3 Köpte även med lite gott från affären så nu ska jag och Wille kolla tjejfilm och äta choklad !

Hoppas ni har mycket fredagsmys ikväll <3


Lady Gaga

Lady Gaga spelar i Stockholm idag och imorgon och vart håller jag hus?! Inte i Stockholm i alla fall. Jag är grymt avis på de som får kolla på henne i helgen, jag hade så gärna varit där! Jag tycker hon är en grym artist som går sin egen väg. Kanske inte har den bästa klädstilen, men hennes låtar är grymma ! Jag slår vad om att konsterna kommer att vara sjukt häftiga!

Ska du kolla på Lady Gaga i Globen?

ps Till alla er som är i Globen ikväll och imorgon, dansa och njut åt mig med !:)

Smile and the world will smile at you



Det är sugit väder och jag ska tillbringa min fredags em/kväll på jobbet, men jag är glad ändå. Tycker det är skoj när man får mer ansvar på jobbet och får styra och ställa lite. Jag ser framemot hösten då jag tror och hoppas att det kommer att hända många nya och roliga saker!

Som sagt blir de jobb nu, men ikväll blir de nog lite mys med syrran eller Wille.

Hur ska ni tillbringa er fredag?

New shoes




Mina nya sandaler från Skopunkten. Grymt sköna och snygga och endast 300 ;- (fick de för halva priset dock, älskar att deras kampanjer)!

Ed Hardy


Vårjacka


Bild 1: Myströjan från AIMA, är storlek L så den ska ju inte vara så stor, men jag tyckte den var gosig så. Kommer bli snygg till ett par jeansshorts i sommar ! Bild 2: Gröna sköna jackan jag hittade på H&M. Ska köpas?

Idag åkte jag in till stan efter att jobbat och städat hemma. Åkte först till H&M på samarkand för att se om jag kunde hitta mig en vårjacka (det är det som är mest akut för tillfället) men hittade ingen 10poängare. Hittade dock denna gröna mysiga jacka, men kunde inte bestämma mig. Vad tycker ni?
Glömde min svarta sjal i provrummet, så typiskt mig ! Hoppas hoppas att ingen snodde den utan att jag kan hämta den imorgon!

Efter samarkand blev det en snabbis på H&M i stan för att se om de hade fått in skinnjackan jag vill så gärna ha, men icke. Istället fick en vit tröja i större modell följa med hem samt ett par jeansleggings som slutar vid vaderna. Visar dem imorgon.

Another manic Thursday

 

Nya linnet/klänningen och kavajen från H&M

Dagarna bara flyger förbi! När kunde jag ha tid till att bara slappa och glo på serier dagarna långa? :)

Idag har jag jobbar hela f.m. och har även hunnit dammsuga av golvet lite så det ser lite fräshare ut. Nu ska jag ut på en kort cykelrunda med vovven och sen blir de stan med syster och kusinen. Hittade ju ingen vårjacka igår ! Ikväll blir de förhoppningsvis box och om inte så blir de gym med inlines som avslutning.

Hoppas på en solig e.m. !

Underbara Lill-lördag


Släng ett öga neråt höger på bilden så ser man en liten del av alla tjejer som sprang vårruset!

Sitter nu i min fina IKEA-fotölj och päser, har precis kollat på en knasfilm och ätit kinamat. Smuttar på ett glas vin och ätit lite brieost till det, snart blir det nyponsoppa och glass. Mycket lyx i vardagen idag, me like :)

Haft en toppendag ! Både sprungit en runda och åkt en långrunda med inlinsen så varit hurtig som bara den. Hann tyvärr inte med gymet idag, men det tar jag imorgon.
Jag brukar åka inlines runt växjö-sjön, men när jag fick reda på att det var vårruset idag tog jag en runda uppåt Teleborg istället och tur att jag gjorde det för det var alldeles smockat runt v-sjön sen!
Innan inlinesen blev det shopping med Milla, hann dock inte med allt som var tänkt så får nog ta en runda imorgon igen :)

Shoppingen idag bestod utav ett par vita sandaler och en myströja, bilder kommer senare. Hade väldans tur, sandlerna fick jag för halva priset och tröjan var de 30 % på, yippie!

Jag hoppas verkligen att solen dyker upp imorgon igen !

Verkar som att jag fick kinamaten gratis idag :) Onsdagarna är min lyckodag !

Todaysis 5 maj




Aprilväder





Dagarna går alldeles för fort tycker jag. Längtar till en dag då jag bara kan slappa och tycka att tiden går så sakta istället !

Men hann med ganska mycket idag ändå. Besvarat mail, möte med chefen, AF och mys i stallet. Blev dock ingen ridning då pållarna var alldeles blöta och vädret inte var det bästa (hagelregn!). Nu ska jag äta nyponsoppa !


In a hurry


Idag är de mycket som ska hinnas med:

* Städas
*Tränas
*Möte med chefen
*Ridas
*Work
*AF

Kände mig lite förskyld och sliten i morse så orkade inte pallra mig upp förrän strax efter åtta. Gjorde frukost och åt den i sängen samtidigt som jag kollade nya avsnittet av Desperate Housewives, supermys. SEN märker jag hur mycket klockan är och hur mycket jag ska hinna med idag. Fast det är roligare det än att inte ha något att göra i alla fall. Önskar bara att det kunde vara strålande sol också !

Hoppas ni har en toppen dag everyone !

Emelojs tävling



Den coola bloggerskan Emelie
har en tävling på sin blogg. Det man kan vinna är en Sony Ericsson w995 ! Det hade ju varit undebart med en ny telefon, speciellt en w995, då min hålls ihop av tejp !
Om ni vill kika in på tävlingen så kan ni gå in här.

Emelie verkar vara en helskön tjej som lever ett ganska häftigt liv uppe i Stockholm. Kika in på hennes blogg här.

Tack Emelie för en härlig blogg !


Valborg









1. Linda och Milla tar en uppfriskande shot. 2. I kön till Loft. 3. Milla och jag @ tha dancefloor.


I fredags var jag, Milla och Linda hos Milla och firade Valborg. Vi myste med jordgubbar, päron och chokladfondue och lite vin till det. Underbart gott ! Hade på grym musik och dansade och satt och snackade bort tiden så vi hann aldrig ner till valborgselden, vilket var tråkigt. Men å andra sidan hade vi det otroligt roligt hos Milla !
Vi begav oss neråt stan och drog in på Loft och vi hade sjukt kul !

Tack Linda och Milla för en sjukt lyckad kväll :)