I love spring !Äntligen lite värme, sol och grönska, som jag längtat! Tycker våren ger en så mycket energi <3

Längtar som galet till maj eftersom:

1. Jag äntligen kommer att flytta in till stan då
och
2. För att jag och bästa Milla ska åka till Spanien :)


Har även lite planer ang Akira, denna fina häst <3 Hoppas allt löser sig till det bästa = att jag kan fortsätta rida henne :)


Last SaturdayI lördags var det fest hos Linda och Tove och Milla var där också. Det var indiskt tema, fast jag hade inget indiskt i gaderoben tyvärr, men blev räddad av Linda. Alla tjejer fick en prick att sätta i pannan (har glömt vad den heter på riktigt). Tog en röd som matchade mina röda läppar och naglar :)
Drog ut på Grace och hade sjukt kul tillsammans med mina tjejer, det blir aldrig fel när jag dansar med er ! Så skönt att vara bland lite äldre, så trött på att skuffande på "18-års discon".

Nu blir de att ligga lågt med utgångar för ett tag, sparar hellre pengarna till Spanien !!

Kollar boende igen

Yes, ute på marknaden för boende igen... till min häst. Eller hon är ju inte min än, men jag vill så gärna köpa henne så jag kollar runt lite stallplatser nära Växjö för att se vad jag har för alternativ. Varför jag inte bestämt mig ang Akira är för att jag inte har koll på hur det ser ut med jobb i höst och framöver, men det ser ju ljust ut i alla fall.

Jag har varit ganska bortskämd med stallplatser och kostnader för mina andra hästar jag haft och jag har det oerhört bra nu också så jag blir ganska paff när jag kollat runt och får reda på hyran för olika stall. Ni som har hästar och läser detta, vad pröjsar ni och vad ingår?

I vilket fall så har jag hittat ett stall som verkar väldigt lockande :) Ett krav är att det finns tillgång till ridhus alt att det finns ett nära.


Akira kan om hon vill :)


6 veckor kvar!Nu är de 6 veckor kvar till soliga Spanien tillsammans med bästa Milla ! =) Längtar ihjäl mig, det ska bli så grymt! Har även 6 veckor kvar på mig att få till min beach 2011-kropp, nu kör jag all in!

Planerar och drömmer mig bort till Gotland också. Blir fem dagar i början av juli innan mitt galna sommarschema börjar. Nja så galet är de väl inte.. riktigt =)

Äntligen har vårvädret kommit =) Så glad! och idag ska jag hoppa med Akira i paddocken, wiiie =)