God Morning Los Angeles

Nu är kl 07.00 här medan ni har eftermiddag hemma. Vi är lite osynk fortfarande med tiden, annars hade vi inte varit uppe så här tidigt ;)

Sista flygresan hit gick fint, men var också seg. Vi hämtade bagaget och sen väntade vi på shuttlen till hotellet där det var världes kö till incheckning. Eftersom vi kom så sent trodde jag att vi var de sista gästerna att anlända, men icke. Inte riktigt samma tryck hemma som här kan jag ju säga :)

Kom upp till rummet som var ok, hela hotellet är jättefint men trodde rummet skulle vara lite finare. Men det gör inget :)
Vi kände oss så otroligt äckliga efter resan att vi tog en dusch och sen blev det läggdags, vid kl 01.30 lokaltid, egentligen hade vi varit uppe i ca 25 tim - lång dag!

-----

Igår hämtade vi vår hybil. Förväntade oss en liten nissan i princip, men fick en riktigt nice bil :)) WOHO!

Sen skulle vi hitta i LA.. det var inte det lättaste! Vi lärde oss i slutet av dagen hur man ska köra på motorvägen, men att förstå sig på hur man kör runt i övrigt var det svåraste någonsin! Så idag ska vi köpa GPS :)

Vi åkte till ett Outlet-center igår som var mysigt. Det låg i nedre delarna av LA så det kryllade av spanjorer. Det bor 4 miljoner i LA och det är riktigt många som är spanjorer så det står på spanska överallt och det finns spanska radiokanaler. När vi körde vilse så körde vi genom ett område där allt hette Lorena :))

Idag ska vi hitta till Beverly Center, jag kanske ska fixa håret och sen blir det nog strandhäng. Ska bli fint idag, 25 + - me like!

Har inte laddat upp några bilder än på datorn så blir bildlöst inlägg. Hoppas allt är toppen med er <3

Kommentarer
Lorena säger:

här är det pissväder!!! NJUT!! och jag vill se fler Lorena bilder! puss

2012-04-28 | 16:53:42
Bloggadress: http://lorenasvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback