Två dagar kvar in the States

Helt sjukt vad denna veckan har gått fort! Det är faktiskt skrämmande hur fort den gått, ja dessa tio veckor har ju gått sjukt fort faktiskt. Kan inte förstå att om två dagar så sitter jag på planet hem! Kan inte riktigt se mig själv hemma i Sverige för tillfället, men det känns säkert jättebra när jag är hemma. Ska bli supermys att träffa alla igen <3
 
En liten update från veckan: Fölet fick åka in på klink då han hade en brusten blåsa, men han är opererad och kommer bli återställd som det ser ut nu :) Tyvärr får jag inte träffa honom igen innan jag åker dock..
Jag har fått rida tre ggr denna veckan och igår gick det så jävla bra! Är verkligen taggad på att sitta upp på Akira nu och öva hela sommaren!
I onsdags var vi och shoppade och äntligen hittade jag ett par Converse som var jag! Ett par vinröda blev det, me like! Igår var vi och fixade naglarna och det är så skönt att sitta och bli omhängdertagen! Dock var de förstörda idag, men det får man räkna med lite när man jobbar med det man jobbar med.. så är det!
Idag hade Dan bakat en tårta till mig, så gulligt! På kvällen åkte jag, Lina o Hanna iväg och åt middag på en italiensk restaurang, det var riktigt trevligt och jag kommer verkligen sakna dessa två människor! Ja kommer sakna alla på gården, känns ju som hemma här. Har packat idag och det känns jättekonstigt att åka härifrån!

Nu måste jag sova, har fortfarande en arbetsdag kvar innan det bär av till Los Angeles !! :)
 
Fina Mercury, vad jag har lärt mig mycket på denna hästen! Evigt tacksam till Åsa som lånat ut honom till mig!

Sorry guys!

Jag har varit sååå dålig på att blogga i veckan, sorry! Det har bara varit så mycket och denna veckan är fullspäckad i o m att det är min sista (!!) vecka här på gården.. Känns sjukt, känner mig så hemma här och en del av mig vill stanna, medan en del av mig jättegärna vill åka hem och träffa alla. Tror att det kan bli en grym sommar och jag får komma tillbaka efter sommaren vilket jag gör så länge det löser sig på alla sätt :)
 
Update från veckan som gått kommer, ni får nöja er med detta så länge: I lördagsnatt kom Baroness föl !! Hela två v för tidigt och bara för att jag skulle hinna få träffa det! Tror jag i alla fall ;) En hingst blev det och han är jättesöt!
 

Pacific Beach Bar & Grill

Här får ni ett par mingelbilder från i början av maj, vi träffade de två blonda tjejerna i mitten på första bilden som drog oss till Pacific Beach Bar & Grill. Hade en riktig rolig kväll !