One more day 2 goSuck, jag är så trött. Inatt blev det inte många timmars sömn, höll på att försova mig idag. Men hann precis ! Efter jobbet rusade jag in till stan för att hinna med AF, vilket jag gjorde tack och lov. Sen blev jag bjuden på mat av Milla, så snällt :) Efter det blev det Alvesta för att lämna lite presenter till nyblivna mamman.
Ikväll har jag planerat inför Gotland. Det ska bli så kul, men jag hade behövt en ledig dag till att fixa allt ! Blir nog inte många timmars sömn denna natten heller :/


Work work WoRK


Gotland 2010

Förra veckan jobbade jag 7 dagar i sträck, tis - mån, nära 50 tim. Suck säger jag bara ! Plus att jag hade det andra jobbet att också ta hand om. Det tog på mig, men tack och lov är min helvetesvecka över. Imorgon är det en kort dag och torsdag blir visserligen lång, men på kvällen åker jag och älsklingen till Gotland ! Ska bli så kul att få lite semester igen :)

Jag vill ha semester hela tiden !


Jag har blivit moster !


Todaysis 22 juli


Box

Från Millas och min fotoshoot. Fler bilder kommer senare.

Arbetsdag 2 av 7 i följd avklarad. Suck ! Fast de går ganska fort ändå tack och lov. Det går bättre och bättre och det är ju roligt !

Idag har jag jobbat som sagt, sen satt jag en stund med min budget. Den såg ju inte så ljus ut denna månaden, vet inte vad jag tänkt med. Tack och lov säger jag bara för mina kommande löner =)

Sedan cyklade jag till stallet och red en sväng och det var mysigt. Älskar min pålla, vi måste bara lära känna varandra lite bättre.

Vad har ni gjort idag?

Yes, I am alive


Three years with you


10 juli - 3 årIgår firade jag och älsklingen 3 år ! Förstår inte att tiden kan gå så fort, men det gör den ju när man har roligt <3

Vi firade vår dag på toppen av Hultaklint, ett "berg" med fantastisk utsikt. Där fikade vi lite och drack champagne och åt jordgubbar. Mys !

Äntligen !Min semester är äntligen här !! Idag hade jag sista dagen i köket och allt är planerat till morgondagen på MotorEvent. Underbart. Detta ska firas med goda vänner och vin ikväll, kunde inte bli mycket bättre :)

Snart kommer Milla och hämtar mig så ska vi åka in till stan  för att kolla resa och sen ska vi rida islandshäst :D Längtar efter att få rida, ska bli så kul ! Sen som sagt ska vi göra oss iordning för lite shake at the dancefloor !

Vad ska ni göra ikväll?

En dag kvar...Nu är det endast en dag kvar till min semester ! Helt underbart =) Äntligen ska jag få njuta lite av livet. Det kommer jag att göra den dagen min juli-lön kommer in också förstås ;)
Imorgon ska jag och Milla ner till Resia och ev boka resa om vi hittar en billig. Fått ledig måndagen v29 också så jag har en extra ledig dag wiihuu !

Jag har haft fullt upp och får uppdatera er någon annan dag, nu blir de läggdags så jag är utvilad inför min sista dag innan semestern! Och den ska firas med utgång med tjejerna :)

Vad ska ni göra på er semester?

Livet leker