Ljuvliga sommar



Solen har kommit <3 och jag hoppas att den är här för att stanna !

Jag har haft en helt underbar helg, den går inte att beskriva. Jag har fått lite solbränna, badat, fått ont i magmusklerna efter allt skrattande, ätit god mat och brottats i en sumodräkt och en massa mer. Bilder och fler inlägg om midsommar kommer senare.

Nu ska jag strax avnjuta älsklingens underbara spaghetti och köttfärsås ! Talk later.

Ha en underbar söndag !

I had the wierdest dream



Jag är inte pigg idag och detta är inte bra ! Måste lära mig att lägga mig i tid så att jag bara kan hoppa upp på morgonen :)

Hade tänkt cykla till jobbet idag, men kom på att jag måste handla mat till midsommar så det sket sig :/ Det spritter i kroppen på mig, hade behövt det ! Men jag ska in till Milla ikväll och åka inlines och träna tänkte jag så jag får min motion ändå. Om det hinns med ska jag även rida pållan :)

Underbart väder idag, längtar till jag har slutat och får njuta av den.

Vad ska ni göra idag ?

I'm lovin it



Grymt dålig uppdatering på bloggen, men har fullt upp ! Börjat mitt sommarschema denna veckan och trots att det inte är så krävande tidsmässigt så tar det på krafterna ! Utöver det jobbet måste jag även sköta mitt andra jobb över datorn när jag kommer hem + att ta hand om pållan. Men jag klagar inte, tycker det är underbart :)

Jag har inte hunnit med att göra så mycket denna veckan, mer än i måndags. Då cyklade jag till jobbet (1,5 mil sammanlagt fram och tillbaka) och är grymt stolt över detta. Tänkte försätta med det så ofta det bara går! Hann även med en promenad och att rida i måndags och det var toppenväder så det var en riktigt lyckad kväll! Men både igår och idag har jag bara jobbat och sen vilat, helt slut :)


Söndag 20 juni


The Evening

 

Ikväll har jag inte gjort mycket och det har varit så skönt. Efter en pärs i veckan, som tog hårdare på mig än jag trodde att det skulle, så behövde jag lite tid till mig själv. När jag kom hem från Jönköping lagade jag lite lätt mat som jag åt samtidigt som jag kollade på Bröllopet via internet. Såg inte själva cermonin, men hann se när de åkte häst och vagn, så mysigt! Sen tog jag min hälsatidning och satte mig i min baden-baden och njöt av tips som förbättrar hälsan. Jag blev så inspirerad att ta tag i mitt liv och planera in några stunder där jag ta hand om mig själv. Samtidigt som jag satt och läste min tidning tuggade Gizmo på sitt oxben jag köpte till honom :)

Nu sitter jag med ett glas rosévin och kollar Hollywoodfruar, alltid lika festligt ! Snart kommer älsklingen hem och antigen blir de mys hemma eller kanske grillfest, om detta orkas med !


Ha en underbar lördag !


Hundutställning











1. Vid Hooks sjön (?) 2. Dansk-svenska gårdshundar 3. Mia, Kia, Lucky och Sofia 4. Agility 5. Frisörsalong ?

Idag åkte jag med, efter många om och men, till Jönköping på hundutställning på Elmia. Hade aldrig varit på hundutsällning innan så det var spännande. Det var mycket folk, många hundar, men jag blev inte uppslukad av det. Tror man måste ha ett brinnande intresse och vara en speciell typ av person för att det ska gå hem riktigt. Självklart vill jag gå på några fler, men inte tillbringa hela dagen där. Fast vem vet, jag kanske blir fast jag med :) Hann kolla på de dansk-svenska gårdshundarna och siberian huskey-valparna (<3) och på alla stånden. Köpte med mig lite gott och pipleksaker till Gisse !

 

 


Våfflor





Igår åkte jag till Alvesta på kvällen och kom lagom till ett våffelkalas! Mums så gott det var. Våfflor, sylt, grädde, jordgubbar och chokladstänger. Tror jag skulle kunna äta detta varje kväll, eller tja våfflorna i alla fall. Våfflor är underskattade och tänks bara på under marsmånad när det är våffeldagen.

Åh jag blev så sugen på våffla igen nu när jag ser bilderna (och då har jag redan ätit en idag).

långa nätter


16 juni - a sunny day


The days pass so fast


A stressful day







Idag har det varit en stressig idag och det har inte varit roligt. Telefonerna har ringt nonstop samtidigt som jag hade offerter att skicka iväg, presentkort att göra. Detta är visserligen roligt och jag skulle inte ha klagat ifall inte det var så att mitt sommarjobb hade ringt och förstört min dag. Jag trodde att allt var toppen, men tydligt inte. Å andra sidan får jag tid att njuta lite av sommaren också ! Det blir nog jättebra.

Idag har jag varit på en timmes promenad med kusinen och gud vad härligt det var. Behövde verkligen gå av mig lite ilska :) Alltid lika trevligt att prata av sig lite också. Tack Karin !

Bilderna ovan är tagna för några veckor sedan och de är på mig och min andra kusin Lina :)


Lillasysters födelsedag


Sandra och jag i sept -09
Grattis till min lillasyster Sandra som fyller 17 år idag !

Denna dag firade vi hemma i Alvesta med god mat och mycket trevligt sällskap, hela släkten var med. Tyvärr jobbade jag så jag missade tipsrundan men gjorde en snabbvariant hemma istället och det mina vänner gjorde jag bra för jag vann :) Brukar aldrig vinna tipsrunda, wiihu !

Av mig fick hon ett linne, ett fotoalbum och Michael Jacksons This Is It :)

Min sommar 2010



Så här ser min kommande sommar ut. Den kommer bestå av en massa jobb, ett par resor och en massa annat galet kul. På hela sommaren har jag endast 2 v som jag inte har något spec inplanerat vilket betyder att denna sommaren kommer att gå fort.

Jag ska försöka ta mig upp till Hultsfred för att kolla in The Ark ! Senast jag såg dem live var på Karl-Oskar i Växjö 2006 och vilken konsert! Ola Salo är helt underbar live, som sagt håller tummarna att jag kan komma upp och se dem på Hultsfred.

Jag har reserverat en vecka för en utomlandsresa och jag hoppas innerligt att jag kommer iväg på en också. Antingen Spanien eller Cypern :)

Jag ska försöka ta mig till Kalmar så mycket som det går i sommar och snylta på systers pojkväns stuga som ligger precis vid havet... ahh wunderful.

Vill också komma iväg till Gotland för en weekend med älsklingen. Helt underbart ställe (känns som att åka utomlands) och jag tror att det kan vara ett toppenställe att åka tillsammans med kärleken.

Jag fyller även 21 år i sommar och någonstans i mitt fullspäckade schema ska jag försöka klämma in en överraskning för familjen i samband med min födelsedag. Lite svårt att pricka när alla är lediga samtidigt och överhuvudtaget hitta en ledig lucka i mitt schema !

Utöver detta blir det nog en massa mys ute på landet och njuta av den gröna sommaren samt försöka göra klart lägenheten. Blir även en massa bad i Smålands sjöar, bus och mys med vännerna mina och lite galet röj på Växjös uteställen.

Jag tror att sommaren 2010 kommer att bli galet rolig!

Vad ska ni göra i sommar?

Just like a kid again







Lite bilder från någon helg i maj. Jag var hemma hos pappa och lekte med lera tillsammans med lillasyster Lucia. Jag gjorde bla en nyckelpiga (översta bilden), Lucia gjorde en hamburgare (mellersta bilden) och längst ner är en självporträtt av mig... Inte så likt dock ;)

Det är roligt att umgås med småsyskonen ibland, man får ju en anledning till att leka eller att titta på gamla Disneyfilmer (som man egentligen skulle vilja titta själv på hemma, men inte riktigt vågar). Underbart med barn, får passa på att umgås me dem nu dock, de växer upp så snabbt !

Another windy day

Midsommar förra året. Hoppas verkligen att vädret ger med sig och ger oss en underbar solig och varm midsommar !

Sitter ute på jobbet och jag är grymt trött. Det blev inte många timmars sömn från tors - fre och inte igårnatt heller så jag tänker ta mig en siesta när jag kommer hem !
Igår var grymt kul, har alltid lika roligt hos Linda :) Provade dock mina nya Tiamo-klackar och j*a vad ont de gjorde... visst ska man vara fin så får man lida pin, men inte såå mkt pin.

Jag glömde min kamera igår så jag får vänta tills Linda får upp sina på Facebook innan jag kan visa något. Blev en del roliga !

You and me will be free



Längtar till vår USA-resa !! =) Du är galen tjejen and so am I, and I lööve it ! =)

tillbaka till planeringen !

@ Lindas



Är hos Linda och rockar loss ! Har ätit Tacopaj och öppnat en flaska vin, underbart. Får se om vi drar vidare till kära vänner eller om de blir kalas här hela kvällen. Tyvärr ska det jobbas imorgon så får hålla igen lite grann fast vi kommer ha grymt roligt ändå :)

Linda - "Jag känner mig galen ikväll!... på ett bra sätt"

and we like it !

Party on !

En regnig promenad





Kom precis hem från en regnig promenad. Ingen var ute och alla djuren tog skydd under träden, det var alltså bara jag som var crazy nog att gå ut i ösregnet ! =)

9 juni - en regnig dag

Från balkongen i Puerto Rice -06

 

Idag är det en regnig dag. Jag är så trött på dessa dagar, det är sommar hallå? Solen? Får hoppas att den kommer snart och för att stanna !

Idag har jag inte varit jätteeffektiv, har städat och ska gå bort till stallet strax. På med gummistövlarna och regnjackan ! Sen ska jag åka in till stan för möte med chefen och träning. Ikväll ska jag försöka mig på att rida ut själv.

Jag blir så himla seg och trött i huvudet när det regnar. Jag blir verkligen påverkad av vädret, jag behöver sol ! När det är fint ute är jag som en duracell-kanin och när det regnar är jag som en snigel. Jag tror att jag ska flytta utomlands till solen och när jag vill ha vinter åker jag till kylan, istället för att göra tvärtom !

Vad tycker ni bäst om, sommar eller vinter? Sol eller regn?

time flies by


Vilka minnen...


D.


Buffin


Snart...

V.28 bär det av mot soligare och varmare breddgrader, antingen Spanien med älsklingen eller Cypern med Milla. Underbart <3

Mors dag









Lite sent, men här är lite bilder från Mors dag-firandet. Vi var i mammas trädgård och grillade hemgjorda hamburgare och åt dem till hemgjorda hamburgarbröd och det var mums ! Mamma fick blommor, trädgårdsredskap och baden-baden stolar !

Jönköping (Jkp)





I lördags var jag i Jönköping huvudsakligen för att lämna tillbaka min lånehäst Buffin. Men stannade även för lite solning, shopping och en underbar middag ! Åt på en Thairestaurang i Västra Centrum och jag har aldrig smakat något liknande. Det blir defenitivt att äta där igen!

Ska åka upp till Jkp den 19 juni för att kolla på världshundutställningen på Elmia. Har aldrig varit på en hundutställning innan och på Elmia har jag bara kollat in bilar så det ska bli riktigt spännande!
Jag har inte varit så mycket i Jönköping än, bara i utkanten och på A6, men jag tycket att staden är lockande så jag ska prova på den några gånger. Vem vet, det kanske blir att man flyttar upp en vacker dag !

Någon som bor i Jönköping som kan ge några tips på vad man ska besöka/klädaffärer man inte får missa?

Fredagskvällens outfit

Riktigt dålig uppdatering, IGEN ! Men helgen var hektisk...
I fredags jobbade jag och gjorde ärenden innan jag gjorde mig iordning för att åka in till stan och kolla på Sex and the city 2 ! Åh som jag längtat. Jag hade faktiskt låga förväntningar då den hade fått dålig kritik vilket gjorde att den var riktigt bra, fast långt ifrån så bra som jag först hade trott. Varför vet jag inte riktigt, kansk för att de var inte "in tha city" eller för att den fick ett sådant abrupt slut. Eller för att Carrie inte var ensam längre.
Men den var ju väl värd biobiljetten och vem vet, it might grow on me !

Efter bion tog jag och Milla en drink innan Loft, dock kom vi aldrig in på Loft (lång historia). Strosade runt på stan istället i våra fabulous outfits. Ovan ser ni min. Jag hade på mig min nya rosa klänning and i love it!

Vad tycks om klänningen?

Drömmer mig bort

Bilden är från Puerto Rico - 06. Underbart ! Milla vi måste ta en resa tillsammans snart !

Åh vad jag längtar utomlands, vill så gärna ha sol och värme dagarna långa !

Världsrekord i hästhoppning

 

Helt sjukt högt ! Jag är så taggad på att lära mig hoppa med Akira (dock ska vi inte komma upp i dessa höjde, vi börjar med ca 50 cm (; )