Min fina häst <3


15 mars

Idag är nog första dagen på länge som jag varit ledig.. ja typ. Jobbade 1,5 tim :) Jag mådde inte så bra, därför, men bättre nu.

Innan idag så tränade jag faktiskt !! Första gången på läääänge och det var så skönt att veta att musklerna finns kvar ;) Däremot måste jag jobba lite på kondisen.

Idag är det EXAKT 6 veckor kvar till USA!! Jag är såå taggad på denna resan och det kommer bli så sjukt att åka med Wille :)
Det är så svårt att välja hotell bara, svårt att läsa sig till efter kommentarerna då det alltid är någon som är missnöjd, men det löser sig. Måste välja något ganska snart dock så vi kan skicka in och be om INRESETILLSTÅND. Hur fjantigt är inte det egentligen? Fast visst efter 9/11 så kanske det är förstående.. Är lite nervös över att gå igenom alla kontroller i usa, tänk om man inte kommer in?! haha det hade varit jobbigt i så fall, ha semester som The Terminal. Nej kommer gå bra och jag är bara såå sjukt taggad :) Dessa veckor kommer gå så fort.

Sen är jag hemma ca 6 veckor och åker iväg 3 veckor igen :) Till Spanien går planet då. Det kommer också bli så sjukt nice, ledig 27, 28 och halva 29 och de spenderar jag i Spanien - längtar!
Får se om jag har pengar att göra en resa i höst med eller om det blir Nya Zeeland till vintern istället :) Skulle faktiskt kunna hålla på så här ett tag, resa runt, komma hem och tjäna pengar och sen resa igen :)

Spanien '11. Älskar min hårfärg här, blir nog liknade nästa :)


Säljer skor!

Här är blocket annonsen : http://www.blocket.se/kronoberg/Snygga_Nelly_skor_38989697.htm?ca=21&w=1 Det är snygga skor jag skulle haft kvar om det inte var så att jag tänkte göra mig av med lite till USA :)

Idag har jag jobbat 9.45 - 21, börjar bli trött... Så dags att sova!

Hade storstädning i hela lägenheten igår och jag trivs så bra nu :) Längtar tills Wille kommer imorgon och får se förändringen, hoppas han tycker om det !

Sov gott <3


Gårdagens träning

Igår red jag i paddocken, kusinen var med och filmade lite. Jag håller inte emot något alls i princip eller arbetar henne så ni vet. Det är i princip så här Akira skulle vilja att alla hoppträningar skulle vara :)

Har mailat mycket med hon som jag tränade NHS för och jag är så övertygad att det är rätt ridstil för mig. Har alltid tyckt att det varit så konstigt att ta ett tygeltag utåt för att få en häst att komma mer under sig och för att visa vägen, det har alltid blivit så stumt. Att ta ett diagonalt tygeltag funkar så mycket bättre för både mig och Akira, såå nöjd över att vi tränade för Isabella!
Har fått ett bra tips att ha dubbla tyglar på henne, ett par i bettet och ett par i remontgrimman. Jag rider helst i grimman, men när hon inte lyssnar eller blir för stark vill jag kunna säga till och det vill jag inte göra i nosgrimman utan då är det bättre att ta tag i bettet. Ska prova detta på en gång :)

Här kommer en film från igår. Det här var verkligen bara för skojs skull :) Älskar att jag lärt mig känna henne så bra :)


13 mars!

Hej !! Nu var det en fruktansvärt lång tid sedan jag skrev något. Kom av mig när jag hade så mycket jobb och då är det nästan jobbigt att börja skriva igen haha :) Men ska bli bättre på det nu.

Har lite att dela med mig av, kommer senare ikväll. Så länge får ni nöja er med denna söta pussbilden - visst är hon typ världens sötaste valp?!