Sista dagen i Wellington

Tiden går fort... alldeles för fort! Känns som att den bara kommer gå fortare för varje år - gäller att ta vara på varje stund! Så får man panik över det nu också, haha.
 
Nu har jag varit på Nya Zeeland i lite över fyra veckor. Det är synd att jag endast fick 3,5 vecka med Aim'n - men ibland blir det inte riktigt som tänkt.
Det har varit roligt att få jobba tillsammans med dem, men också tufft. Jag är imponerad av att hur långt de har tagit sig hittills för det är endast pga. hårt arbete. Jag ser en ljus framtid för dem även här på denna sidan jorden för det syns och känns hur mycket de vill detta och det är riktigt inspirerande!
 
Mina planer för min praktik gick inte som väntat då jag stötte på problem lite här och var, men det har varit en utmaning och en lärdom. Att prova på att jobba utomlands är det bästa man kan göra i min åsikt, man får en bredare syn på sin omgivning och erfarenheter man aldrig skulle fått hemma.
 
Det som har varit bland det bästa med denna praktik är att jag har kunnat ta med mig den dit inspirationen infunnit sig. Som under gårdagen hade jag möten inplanerade och däremellan satte jag mig vid hamnen och jobbade - jag får inspiration av naturen och livet runt mig och det är sådan lyx att kunna arbeta på detta vis.
 
Idag är min sista dag i Wellington och hittills har jag jobbat ömsom tvättat för ikväll ska det packas, lämna lite material hos ett gym och sen blir det en avskeds-barbecue hos ett par kompisar. Imorgon lyfter planet mot Auckland där jag och Helen ska tillbringa dagen med att filma lite och så får jag lämna över mitt arbete jag påbörjat. På natten på börjar jag min resa hem!
 
 
 

Auckland - 28 februari '15

Lördagen började med efterlängtad shopping! Vi fick låna en bil av Millas kompisar så vi åkte ut till ett outlet-mall, men jag är verkligen världens sämsta tjej på att shoppa - men fick ändå med mig några godbitar hem :)
Efter shoppingen drog vi runt i stan och gjorde lite ärenden - riktigt härligt att få låna bilen och åka cruiza runt med bästis!
 
På kvällen gick vi ner till hamnen och tittade in Volvo Ocean Race som hade ett stopp i Auckland den helgen, lite ballt att få uppleva det efter att ha pratat om det i skolan.
Annars bara myste vi runt och åt alldeles för mycket glass - precis som man ska göra en underbar sommarkväll!
 
När hälften av glassen var uppäten och resten fick slängas så gick vi hem och gjorde oss iordning för natten. Vi
drog till parken där det kinesiska nyåret firades för det var en stor foodmarket där så det blev lite av varje till middag. Vi provade nypressad bambujuice (tror det var bambu) och det var sjukt gott!
 
Sen var det dags för överraskning... Visste att vi skulle möta upp ett par andra tjejer på stället, men inte mer än det. Kommer fram och blir välkomnad av en kille som står i ingången.
Eftersom jag inte har någon aning vad det är jag ska på så frågar jag och han svarar att det är dags för lite Burlesque - wooop tänkte jag. Fågar om han inte borde gå in då för showen ska börja snart varpå han säger att det bara är tjejer där inne och då blir jag lite besviken haha.
Kommer in och ja, hela lokalen är fullt av tjejer - killarna skulle upp på scen ändå! Borde ju kunnat lista ut detta i o m att det var en överraskning från Milla :)
 
Efter showen gick vi ut och dansade hela natten lång, det var en riktigt grym och oförglömlig natt i Auckland med bästa Milla!
 
 
 
 
 
 
 
 

Auckland - 27 februari '15

På fredagsmorgonen tog jag flyget till Auckland och drog hem till Helen där vi jobbade via datorn ett tag. På väg till henne så gick jag igenom en fin park som var utsmyckad - sista helgen de firade det kinesiska nyåret!
Efter jobbat inne ett tag så drog vi ut på stan och tog lite kort i våra snygga Aim'n tights - folk tittar verkligen på dem, tror de kan bli stora här!

Runt 18 checkade jag in på hotellet och började fixa mig iordning och väntade till Milla skulle komma från flyget. Tyvärr tog trafiken sådan tid så våra planer för kvällen blev väldigt försenade, men runt 20.30 var vi framme vid eventet - Future Sound System! För att dra det hela kort så var Dj'sen grymma- det var så häftigt att vara i publiken när Avicii drog igång! MEN hela eventet var K A T A S T R O F. Wow så dåligt planerat! Jag ska berätta mer varför och visa filmer i ett annat inlägg.
 
Efter konserten drog vi in till stan och gick till en klubb som heter 1885 och tog några glas och dansade ett bra tag, men det var inte jättebra musik så drog sedan vidare till en nyöppnad club som heter Racket - bättre musik och blev att vi stannade till halv fyra - sen blev det sängen, så skönt efter en lång, grymt härlig dag!
 
 
 
 
 
 
 
 

Time flies

Vad duktig jag är på att uppdatera denna blogg... not! ;)
 
Jag hade en helt underbar och oförglömlig helg i Auckland! Visst vi kunde ha planerat tiderna lite bättre, fanns liksom ingen tid till att strosa och njuta på så vis- men vi njöt på ett speedat och galet vis istället haha. Ni ska få bilder senare, men helgen var fylld med äventyr - den kommer aldrig glömmas!
 
I veckan har det varit research "på plats", alltså kollat in stadskärnan för potentiellt ställe att ha ett event på. Tyvärr har inte planerna gått som de skulle med lanseringseventet då det är svårt att få tillstånd att göra ett, det händer redan för mycket i denna stad! ;) Sen har jag gjort besök på gym och varit på ett BNI-möte - riktigt roligt!
 
Milla har övergivit mig denna helgen, hon har åkt till Melbourne för att se Avicii igen! Hade vi vetat att jag hade varit här nere under praktiken hade vi nog struntat i Avicii i Auckland så kunde jag lagt pengarna på att haka på i helgen, men nu visste vi inte det och är ju tyvärr student så får stanna "hemma" :/
Men ikväll blir de party i alla fall, vad resten av helgen bjuder på återstår att se!
 
Ta mig tillbaka till förra helgen...det var min sista helg med bästis, åker ju nästa torsdag :(