Onsdagen den 29 maj

Eftersom jag inte kunde sova så länge i söndags som jag hade tänkt (tror min kropp är inställd på att gå upp tidigt och jobba hårt fysiskt nu) och eftersom det blev sent i söndags så var jag H E L T slut i måndags. Så det var verkligen att sega sig igenom den arbetsdagen. Jag var nog fortfarande trött efter allt fysiskt arbete i lördags också. Sen somnade jag inte så tidigt som jag ville i måndags så i tisdags var jag, om möjligt, ännu tröttare! Helt sjukt, så trött har jag aldrig varit innan tror jag och jag vill aldrig vara så där trött på detta jobbet igen.. det var något jag insåg då! :)

Så i måndags o tisdags hände inte så mycket efter jobbet, inget nytt. Jo  jag glömde min mobil på Rahlps - mataffären. Upptäckte det när jag kom hem och PANIK! Det är ju något som är så typiskt mig eller hur? I vilket fall, åkte dit och precis när jag var där så var det någon som lämnade in den.. Tack o lov!! Det första jag tänkte var att " jag har ju alla mina bilder från denna resan på den!". Så i veckan ska jag föra över dem till datorn...!

Idag drog jag ut på en springrunda efter jobbet. Var dock inte på topp efter de senaste dagarna så blev inte så långt som jag tänkt, men sprang i alla fall!

Idag betade jag Leroy igen, han är en sådan fin pålle! Hade lite svårt för honom i början, men börjar tycka om honom mer och mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback