31 januari 2011



Det är redan sista januari 2011. Denna fattiga första månad på året går alltid lika fort ! Vad har jag hunnit göra på denna månad då? Inte mycket känns det som, det har varit mycket jobb bara och det känns inte alls roligt. Jag skulle inte tycka om att jobba dygnet runt hela livet ut, vad får man då ut av livet? En massa pengar man aldrig hinner njuta av. Nej, hellre lagom med jobb så man hinner njuta av livet också :)

På tal om jobb, idag har det jobbats på Make Up Store. Jag har inte varit med om ett roligare jobb ! Jag älskar det, det är så roligt att jobba med människor och smink och att få vara kreativ på jobbet. Som sagt; älskar det ! Det ska bli riktigt roligt att åka till Stockholm och få gå intensivkursen nästa vecka :)

28 januari 2011


jag och lilla Lovisa <3

Idag är jag ledig från butiksarbete, har suttit hemma med det administrativa bara. Jag blir ganska slö dock och tar gärna lite extra tid på mig när jag sitter hemma.
Är klar med jobbet i alla fall och ska strax till stallet. Funderar på att ge mig ut på Akira och träna min balans lite = inga stigbyglar. Så tråkigt att det blir samma runda dock, inte lätt att rida igenom den här blöta stela snön :(

Imorgon ska vi fira mamma som fyller 48 år ! Ska bli kul och mysigt att komma hem till Alvesta och familjen, det var längesen !

Does these belong to me?

Förra våren fick jag upp ögonen för denna skönhet ! Det är Scoretts egna märke som är ett bra märke och det finns endast 10 ex av dessa i hela Sverige vilket gör att de blir ännu mer lockande. Dock är det ett saftigt pris och det är därför jag inte köpte dem förra året, men nu skulle jag få 30% rabatt på dem därför har jag tagit upp den här diskussionen igen :)
Men det är fortfarande ett dyrt pris (speciellt om man vet vad de kostar butiken) och när ska man använda dem? Jag vet, sen när drog jag mig för att köpa ett par klackar? Vet inte varför men har siktat in mig mer på vardagsskor istället. Fast om jag ska köpa klackar så ska jag köpa färgglada, inga mer svarta. Så dessa är ju egentligen perfekta...

Vad tycker NI? Hjälp mig ! :)

26 jan

Idag har det gått slött till och det har varit skönt. Jag är verkligen en av de där 80- 90talisterna som gärna jobbar 75% för att ha tid till ett liv också :) Fast å andra sidan när man har ett intresse som jobb så kan man ju jobba dygnet runt !

Ska strax till stallet och ut och galoppera så gott det går på dessa vägar. Ska kolla om det går att ta något varv i paddocken också, jag är så trött på detta vädret nu. Vill ha isfria vägar och gröna ängar att galoppera på och en snöfri paddock att öva Lätt C-programmet samt hoppa. Våren <3
Ska kolla om jag kan få rida kusinen lilla B-ponny, har inte fått testa henne än och tycker hon verkar så mysig :)

Känns som att livet går åt rätt håll - underbart. Ska få åka iväg en långhelg till Stockholm i feb, det ska bli riktigt roligt och skönt. Få byta lte miljö tror jag är bra, man uppskattar det man har hemma så mycket mer när man får sakna det lite.

Kommer upp lite bilder från i lördags senare ikväll - vi hade en tjej- och spelkväll med en hel del roliga spel :)




Sminkning Nelly High Heels Party

Här har de inte hänt mycket på länge :)

Tänkte visa min sminkning jag hade på Nellys Party som hölls på Grace för.. ja snart två veckor sedan. Galet vad tiden går snabbt och vad jag är dålig att uppdatera ! :)

Jag använde mig utav:

(allt från MUS)
Wonder Powder Kalahari
Eazy Cover Red & Blue
Eyeprimer
Eyedust Amazonas
Cypershadow Paradise (det är den ljusgröna, den finns inte längre under det namnet. Det finns en ny med samma nyans, men har inte koll på namnet.)
Microshadow Nightfall
Cake Eyeliner
Glittrig eyeliner (har inte koll på vad denna heter!)
Explosion på läpparna





Nelly Hight Heels Party

Detta inlägget är några dagar försenat, men bättre sent än aldrig eller hur? Den kör jag ofta på :)

 

I fredags (den 14 jan) hade Nelly ett event på Grace i Växjö. Det var deras skoavdelning som hade sitt första stopp på deras lilla Sverigeturné. De 99 första fick både gratisdrinkar och beställa ett par skor och självklart hade vi kommit i god tid och vi var bland de första som kom in.

Eventpersonalen var otroligt trevliga och de hade ordnat det riktigt snyggt inne på Grace med montrar fulla med skor, tvskärmar med reklam och coolt ljus. De hade även en design-tävling där den som vann fick en Iphone 4.

Jag tyckte att det var en riktigt rolig kväll, det är kul när det händer något speciellt i lilla Växjö :)

Tyckte det var en mycket generös tillställning också, inte ofta man får välja ut något att få hemskickat + goodiebag + drinkar. Tummen upp för Nelly!




De hade förvandlat det första dansgolvet till alla tjejers dröm - en lokal full med skor!



Design-tävling !


Beställning av skor !


SKOR!! De ljusa med nät beställde jag hem som första val, hoppas jag får dem =)

Snacka snorhalt

Filmen är från USA 2007.

 


Fotosession

I torsdags hade jag och Robin Fritzon en fotosession. Kopierade en annan bild, vad tycks om resultatet?


Orginalet:


Robins foto:


14 jan - It's friiiiday !!

Äntligen fredag ! Jag ska visserligen jobba imorgon, men jag har en riktigt rolig fredag framför mig :)

Idag börjar jag på ett nytt jobb, nämligen Scorett. GALET ! Har mina två favvojobb nu, är hur glad som helst för denna chans :)
Ikväll ska jag och ett par vänner till Grace, det är ju highheels-event med Nelly där ikväll. De 99 första får ett par skor gratis !! Shoe-lover som jag är kommer detta bli kalaskul :)

Hade första lektionen på ridskolan igår och har träningsvärk idag. Känns gytt att vara igång igen ;)

Bild från förra gången det var utgång på Grace. Funderar på att köra på lösögonfransar även ikväll, det ger ju en sådan häftig effekt !

2011 - nytt år, nya mål, nya möjligheter

ÄNTLIGEN (!!) har jag skaffat en kamera, en Olympus SP-550UZ! Säger er något? Det är en mellankamera kan man säga, den är inte lika bra som en systemkamera, men den är snäppet bättre än en vanlig liten digitalkamera. Än så länge är jag mycket nöjd :)

Så nu ska jag försöka hålla igång denna bloggen på riktigt :) Har bestämt mig för att ha inriktning på vår USA-resa, ja det skulle det försås hela tiden vara, men nu kör jag stenhårt på det. Självklart blir det lite annat från mitt privatliv också ! Mer om resan kommer i ett annat inlägg inom kort :)

Ser framemot 2011 så mycket! Det känns som att det kommer att bli ett bra år :) Har många mål inför det nya året, även dessa kommer i ett annat inlägg :)

Det känns härligt att vara tillbaka !


Bild från Nöjesnyttfesten som hölls i Växjö den 29 dec på Grace. Hade en galenrolig kväll/natt tillsammans med syster, Milla och hennes lillasyster. Sminkade alla fyra innan det var dags för goda drinkar och mycket dans :)