Panos 25-års jubileum

Jag är helt slut efter intensivkursen, det har minst sagt varit INTENSIVT. Det mesta har inte lagt sig än, men vilken inspiration jag har fått! Längtar hem till butiken för att få prova en massa nya makeuper !! :)
Jag har inte orkat blogga något i helgen, som sagt... intensivt ;)

Tänkte visa lite bilder från modevisningen jag gick på i torsdagskväll. Det var baddräktkunden Panos 25års jubileum och min vän Emma gick modell och hon fixade så jag blev uppskriven på listan, Nice :)
Det var spännande att ta mig till modevisningen. Tog tunnelbanan och sedan en buss. Hamnade jämte en jättetrevlig tant som pratade så mycket att jag nästan missade min hållplats, hon var någon föreläsare av något slag så var ju inte så konstigt.
Efter bussen skulle jag gå ca 1000 m och det är ju inget tänkte jag när jag satt hemma i lägenheten och kollade på reseplaneraren. Jag hade dock inte räknat med att det skulle vara snöstorm ute! Kom fram till modevisningen alldeles vit och blöt av all snö, inte så roligt eftersom det var röda mattan som ingång. Yes, kände mig lite som att jag var på fel plats... !
Men väl inne såg jag att det var en stor mix av människor och stilar, allt från galaklänningar till oversize tröja och converse. Där fanns även en del (b)kändisar bla Dr Alban och Anna Book. Själva modevisningen var sjukt snygg gjord och det var riktigt roligt att vara där!
Mindre roligt var det att det tog 40 min att få tag i min jacka och ytterligare 40 min innan det kom en taxi!

Här kommer bildregn !


Panos !


Anna Book. Stackarn ramlade på scen medan hon sjöng en låt. Såg otroligt klumpigt och roligt ut, men hon skrattade bort det. Verkade vara ganska skön person.


Emma! :)


En av New York-fruarna från tv3. Säger bara Iuuu hur hon såg ut på nära håll, sorry but true.


"Mums" - internskämt från kursen :)


Belive in yourself and anything can happen

Det snöade konstant hela dagen igår och natten, har inte vågat titta ut än för att se om det fortfarande snöar. Det blåser i alla fall, det hör jag. Usch ! Måste säga att plogbilarna är ute tidigt här i Stockholm, härligt.
Ska strax upp, ska kladda på varandra idag så behöver inte ha så tung make up vilket är skönt, då kan Dhanii ligga och snooza lite till ;)
Känner på mig att det kommer att bli en jätterolig och spännande dag, ska ha med mig kameran till lektionen och förhoppningsvis kan även ni få se vad vi jobbade med!

Jag kan inte förstå att jag är så här pigg trots att jag endast sovit ca 6 tim. Brukar vara helt slut då, men det är väl storstadspulsen som håller mig igång :)

Hörs sen !


Intensiven - dag 1

Vilken dag det har varit! Hinner inte riktigt berätta så utförligt om den för jag ska på modevisning ikväll :) Bilder från den får ni se imorgon.
Fått mycket info idag, har gått igenom hela hudvården och spaavdelningen. Känner att jag verkligen fått "kött på benen" och vet mycket mer om hur huden är uppbygd, varför man behöver alla produkter osv. Det dumma nu är att jag inser att jag använder fel produkter till min hy så måste köpa nytt... någon som vill ha i princip nyöppnat ansiktsvatten och fuktkräm (normal hy)?!

Provade att lägga Make Up Stores Mud Mask på min ena hand idag. Jag köpte den till mamma i julklapp för jag tyckte den verkade så bra och vilket resultat! Den jobbar verkligen på djupet och efter sig lämnar den en sammetslen hud.

Nu måste jag skynda mig lite, sen blir de tunnelbanan och buss. Önska mig lycka till!! ;)Det är lite dåligt ljus på denna bild för att man ska se en jättestor skillnad, men man kan faktiskt se (om man tittar lite nogrannare på porerna och färgen) att jag la masken på vänster handen. Ser ni skillnad? I verkligenheten är det jättestor skillnad !
ps. mina händer är bedrövliga överhuvudtaget, men de behöver vi inte tänka på nu ;)Närmare titt:

"Dörrarna stängs"

Nu är jag framme hos Malin och Emma i Stockholm, eller har varit här ett tag, men inte hunnit slå upp datorn förrän nu.
Tog flyget kl sex från Växjö, underbara Wille hämtade mig i stan och skjutsade dit mig. Eftersom jag slutade vid kl fem så hann jag inte sminka av mig innan jag skulle sätta mig på flyget så jag fick resa som om jag var värsta partydrottningen. När man är så mycket sminkad till vardags får man många blickar från folk och de har jag vant mig vid nu, men idag vid flygplatsen kändes det som om de tittade på mig för att de såg att jag var helt lost. Har inte "boardat" ett plan på 3 år, totalt glömt bort vilka steg man skulle gå igenom. Fast det var nog egentligen sminket som gjorde att de tittade så mycket på mig även denna gången :)

Men det gick bra och hela flygresan satt jag jämte en jättetrevlig man som jag snackade bort tiden med. Det gick riktigt fort att flyga och jag kunde vara säker på att vara framme i tid så det var skönt. Att notera till nästa gång är dock ett par öronproppar då planet dånade något helt sjukt!

Flygbussen till centralen tog 20 min och tunnelbanan skulle tagit ca 10 min till... om jag hade gått på rätt. Allt hade gått jättebra fram tills denna stunden. Frågade mig fram, skulle ta tunnelbanan mot Farsta, men de hänvisar mig till pendeltåget. Så jag sätter mig självklart på pendeltåget, men känner att det inte stämmer alls. Hoppar av vid Farsta och frågar mannen i luckan där istället och han visar vägen till tunnelbanan och äntligen var jag på rätt väg. Det blev inte jättelång omväg, men ändå. Lite skraj att det ska bli fel imorgon, men hoppas på det bästa :)

Tidig och lång dag imorgon, verkar som att jag kommer att få avsluta dagen med en modevisning, kul !

Hoppas ni har en mysig lill-lördag, nu blir de bingen (soffan)!

Sthlm t-bana.... ser ju faktiskt inte så farlig ut. Inte om man jämnför med Londons :)

Stockholm nästa!

Ingen uppdatering på länge, men får skylla på att jag har haft FULLT UPP.
Idag åker jag till Stockholm :) Det ska bli kalaskul, men är lite nervös också. Fast mest taggad nu när jag tänker efter.
Ska gå en intensivkurs inom make up på IMC i Stockholm. Den är 5 dagar så åker hem på måndagkväll igen. Ska bo hos Malin som pluggar där uppe, men hon åker hem i helgen så har lite smått panik över att vara själv uppe i storstaden. Det var ju -06 jag var i huvudstaden sist, fem år sedan. Sjukt! Var där med Milla då och gud vad kul vi hade ! Busiga var vi allt på den tiden ;) Kommer även ihåg att min hy fick ett utbrott pga luften (antar jag) som är där uppe och det hoppas jag inte händer denna gången !
Ska flyga upp och ta tåget hem. Tåget har jag ju koll på, no problemas, men flyget? Det var 3 år sedan jag flög sist, vilket nästan är oförskämt länge sedan. I vilket fall känner jag mig lugn här hemma, här förstår ju folk mig. Men förstår verkligen Stockholmare småländska?! Inte så bra om man lyssnar på min chef som bor där uppe. Men det ska bli ett litet äventyr detta och det ska bli, som sagt, kalaskul !

Bilder från julskyltningen förra året. Det var bland mina första dagar på MUS i Växjö. De skulle ha levande modeller så gjorde om fyra tjejer varav två blev älvor och två Avatarer. Det blev riktigt lyckat! Vi hade även en liten tävling uppsatt i våra skyltfönster. Chefen hade gjort om 8 pers till motsatta könet, äldre personer eller annat. Vi satte upp 10 st förebilder och 8 st efterbilder, kan ni para ihop rätt före-bild med rätt efter-bild?
ps. Jag är med i efterbilderna ;)Före-bild:


Efter-bild:

3 februari 2011

Jag vet inte vad det är med mig, jag har varit snurrig och helt orklös i ett par veckor nu. Tycker jag äter och sover som jag borde så antar att jag kanske har vitaminbrist eller nåt. Ska dricka Berocca i två veckor tänkte jag och se om det hjälper, annars blir det doktorn!

Om en vecka är jag i Stockholm och går intensivkursen på IMC, är så taggad ! :)

Har även hittat sjukt billiga biljetter till USA. Köpenhamn - Los Angeles / New York - Köpenhamn för 4700 ;-. Det är ju nästan så man vill så till på en gång :) + att dollarn är så låg nu. Önskar att jag hade haft lite pengar att växla in redan nu, men känns onödigt när jag inte har hela summan än.
På tal om budget och resepengarna så ser det inte ljust ut denna månaden :/ men jag är riktigt taggad på att få ihop budgeten, tänker efter noga innan jag drar kortet och det känns bra :) Det är ju bara 8 mån kvar och de kommer att gå så sjukt fort !


Gårdagens sminkning