Alla hjärtans-dag

Den första helgen på NZ kom min bästis Milla upp till Pakiri och jag var så glad att jag skulle få tillbringa alla hjärtans med henne!
 
På fredagskvällen åkte vi till Matakana för att äta middag och sen stannade vi där för ett par glas vin - riktigt mysigt, men vi var trötta så åkte hem tidigt.
 
Lördagen åkte vi först och åt frukost på Matakan Foodmarket som har öppet varje helg där det bjuds på närodlat - så mysigt och gott! Sen bar det av till Omaha beach som är en riktigt fin strand som sträcker sig så långt ögat räcker. Det var fin sand och vattnet turkost, helt underbart! Det var galet höga dumpvågor när vi var där så vi åkte lite boogieboard, men det gick inte att "bara bada".
Det var helt underbart att få ligga på en strand och känna solens strålar värma! Välbehövt :)
 
Efter stranden åkte vi in till Matakana igen och väldigt spontant bestämde oss för att gå på Fifty Shades of Grey. Har läst boken vilken jag tycker är grym (tantsnusk är min grej) och tyckte de gjort filmen riktigt bra!
Bion i Matakana är det samhället invånare som har investerat i (de är snuskigt rika) och den är verkligen något extra! Biosalongens tak som vi satt i var täckt av gula och rosa rosor och stolarna längst fram gick att fälla bak med fotstöd - jag kunde alltså ligga och isbjörna mig (googla om ni inte vet hur man ligger som en isbjörn) med ett glas vin i handen på bion! :)
 
Efter bion köpte vi pizza och åkte ner till standen, satte oss på en filt och njöt av vågornas svallande medan vi hade en riktigt romantisk middag! Sen la vi oss ner och njöt av stjärnhimlen och vintergatan, riktigt vackert! En perfekt alla hjärtans-dag i mina ögon :)
 
 

 

 

 
 
 

 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback