Morgonpigg!... not.

uppe med tuppen här i eskilstuna för att förbereda oss för hopptävlingen på strömsholm i fm. jag sov som en stock så det var skönt ! orkar inte använda sto bokstav i detta innlägget heller :)

god morgon på er ! (finns nog en hel del där ute som går och lägger sig nu istället)

Wow vilken inspiration !

Precis hemkommen från Strömsholm och jag säger bara WOW !
Vilken anläggning och vilka hästar. Det var sjukt inspirerande att kolla på dressyren idag, man blir taggad att åka hem och rida själv :) Om jag hade gått ett hästgymnasium hade jag velat gå där !

Nu ska vi till Strömsholm igen och äta tacobuffé och sen ska vi hem och tagga inför hopptävlingen imorgon, det ska bli sjukt kul att se !

Ha en underbar lördagskväll !



Don't you just love?


Jag är kär ! Sorry Wille, men dessa är ju bara för underbara. Lite tjockare modell med fodring, räfflad sula och bekväma (ja jag har provat dem, men lyckades hålla i plånboken).

699;-

Oj vad jag hade velat hitta dessa under granen ! Fråga är om jag orkar vänta så länge :)

På väg mot Strömsholm

Efter en del om och men så sitter jag äntligen på tåget till Strömsholm.

Kul att vara uppe i tid, kl. 6, och sedan somna om för att vakna av ett mess. "Shit" tänkte jag "nu är det Karin som frågar om jag sitter på tåget". Det var det inte tack och lov, men det var endast en timme till tåget skulle gå. Rusade upp och gjorde mig iordning och drog till stallet. Hur mycket man än vill stressa i stallet så går ju inte det (vilket i och för sig är ganska skönt) så det tog den tid det tog.

For iväg till Alvesta och hoppades att för en gång skull att SJ faktiskt var några min försenat, men icke. Så det var bara att hoppa på nästa och se om det gick att åka på samma biljett och vet ni vad - det gick hur bra som helst :) Så nu ska jag byta tåg i Norrköping och sedan ta bussen från Kolbäck till Strömsholm. Vi har kört förbi Nässjö och det är riktigt vitt här uppe också, mys !

Ska kolla på när kusinen Karin ska tävla i ridskole-SM, hur kul som helst :) Hon gör nog hästkunskapsprovet nu och jag hinner till dressyren och imorgon är det hoppningen. Får se sen ifall jag ska åka med hem imorgon eller om jag tar tåget på måndag.

Oj vad jag längtar till nästa vecka och det nya jobbet :)

TREVLIG HELG !

 

Så här flummig känner jag mig idag:


It looks like it's gonna be a white christmas

Det har snöat hela dagen och nu ligger det ett tjockt lager av snö på marken. Underbart ! Börjar infinna mig i julkänslan och har bestämt mig för att börja pynta och köpa julklappar i tid i år. Ska leva på glögg och lussebullar och det ska eka julsånger ut högtalarna fram till nyår, åh så mys !

 

Äntligen börjar det hända lite, sjukt kul ! Fått ett nytt jobb, extraanställd men spelar ingen roll för det är ett jobb jag aldrig trodde jag skulle kunna få utan utbildning. Jag är så lycklig, men får berätta mer nästa vecka :)

 

Är så taggad inför det som kommer framöver; jobb, ridningen, julen och 2011. Oj vilket år 2011 ska bli !

 

Avslutar med bild från feb detta året. Var första festen efter att mina bästa vänner kommit hem från en långresa, det firades med mycket vin på deluxe. Sjukt kul kväll, ni ser ju hur glad jag är och så glad är jag över det som  kommer framöver också :)



14 november - dhaniis första hopptävling


Idag deltog jag i min första tävlingen och det sjukt dåligt haha. Blev utvägran på första hindret. Dels ville inte min häst hoppa alls idag och hon var så ful. Hon bjöd och vände själv till hindret, men sen så stannade hon tvärt ändå. Men sen var jag så sjukt nervös så det berodde nog mest på det :) Jag är riktigt taggad att börja tävla på riktigt i vår med Akria, oj så kul det skulle bli !

Det kan ju inte bli så mycket sämre än denna gången i alla fall :)
Och imorgon ska jag hoppa igen på ridlektionen på samma häst så då ska jag få revanch !

3 oktober - a good day

Idag har det varit en riktigt bra dag ! =) Har hunnit med en massa !
På fm jobbade jag med det administrativa och hann även med ett avsnitt av Biggest Loser.

På em åkte jag till Bellos stall och hälsade på henne och hennes fina pållar :) Stora hästar, är van vid lilla Akria som inte är mycket högre än 155 cm. Sen åkte jag till mitt stall, min pålla mådde inte bra igårkväll och sisådär idag så hon fick vila. Visiterade henne och lyssnade på tarmarna och kollade pulsen, verkade ok i alla fall så det verkar inte vara kolik tack och lov. Verkar även bli bättre ! Har köpt MicroBalans som förhoppningsvis ska göra hennes mage bra igen <3

Åkte vidare till stan där jag lämnade in mit CV på Make Up Store, oj vad kul det hade varit om jag faktiskt får en chans att jobba där :) Sen hämtade jag Tove så åkte vi och gymmade, härligt!

Hoppas det blir en sådan här toppendag imorgon också :)

Akira o Tura i sommras <3

2 november

OJ vad trött jag är !
Inatt kunde jag inte sova riktigt för vaknade hela tiden och trodde jag sov bland råttskit (??). Och det blev en tidig start på dagen då jag hade privatlektion på TRS med Akira. Det var sjukt kul och det gick riktigt bra, känns som att vi växte ihop oss lite idag + att det var första gången jag fixade med allt själv när det gällde att lasta av och köra osv (fick hjälp med att lasta på) så mitt självförtroende gällande hästar har också växt lite idag :)

I em har jag inte gjort något vettigt mer än hjälpt kusinen med hovslagaren. Sen har jag bara slappat ! Ska försöka fixa ihop ett par CVn ikväll, annars inga större planer : SKÖNT!

Orkar inte ens hitta en bra bild till inlägget... :)

1 november

Helt sjukt, det är november ! November 2010... Förstår inte att året har gått så fort ! Fast jag ser framemot nästa år, kanske blir en utbildning jag längtat efter och sen blir det USA och kanske Argentina över jul och nyår !

Men för att återgå till nuet. Har precis ätit smörgåstårta som blev över från dopet, mums ! Ska duscha lite snabbt sen ska jag till jobbet och fixa lite. Sen ska jag till Milla för att kolla på det nya Desperate Housewives-avsnittet :) På kvällen blir det träning med kusinen!

Red innan idag, blev en galopprunda i skogen. Inget arbete alls utan det blev bara snabb galopp så hon fick springa av sig. Imorgon blir det nämligen privatlektion på TRS så tänkte att hon kunde få vila idag. Roligt var det i alla fall =) Blir alltid lika skraj när en häst tar i det där extra för tror alltid att de ska bocka (har ridit på hästar som oftast gjorde det i galoppen), men Akira är så snäll <3

Nu blir de en varm dusch !



Akira <3



Jag och Tura. Snyggt påklädd man blir nu på hösten o vintern, tjockis :)

31 oktober

Igår var jag på systerbarnet, lilla Lovisas, dop <3
Nedan ser ni Lovisa som somnat i min famn medan föräldrarna öppnar hennes dop-presenter.
Bla fick hon denna söta tavla !