Startar helgen med shopping!

Blir en snabbuppdatering!

När vi väl kommit till Västerås igår så gick allt fint - flygresan var otroligt tråkig, men hade ju inte kunnat förvänta mig något annat heller.
När vi väl kommit till byn så käkade vi och tog ett par glas på krogen där och sen hakade vi på "klassfesten" ett litet tag, men blev inte så länge.

Idag ska vi in till torre del mar och shoppa eftersom det ska vara lite dassigt väder idag - men imorgon och framöver ska det bli SOL =)

Alcausin är lika vackert som alltid - här förändras inte mycket :) Ni får några bilder senare !


Hoppas ni har det toppen där hemma !
Ciao!

Varför ska man oroa sig om håret när bussen går om 10 min?

Sitter på tåget till västerås nu, skulle egentligen suttit på flygbussen, men vi missade den... i vanligt ordning! Typiskt mig.
Vi gick upp i tid och jag duschade för att känns fräsch och käkade frukost och gjorde oss flygredo och går ca 25 min innan flygbussen går - nöjda! Sen låser vi om oss och kastar in nyckeln och börjar gå ut - tror vi. Vilken labyrint det var att bara ta sig ut ur trapphuset - vi irrade runt som tröga höns. Hittade ut och då är det endast 15 min kvar - då får vi lite panik och går så fort vi kan i våra snygga löparskor (som passar såå bra ihop med resten av vår "outfit") och våra resväskor genom Stockholms kullestensgator. Kommer fram till centralen fem min innan bussen går och tänker ändå att det här klarar vi ju - men att hitta i centralen är inte det lättaste ser ni, speciellt inte nu när de bygger om. Tio min tar det för oss att komma till plattformen för flygbussarna eftersom skyltarna visar att vi först ska gå upp en våning, sen en till och sen vänster för att göra en piruett och ta höger.. när vi kunde ha gått upp för en trappa och över gatan. DÅ hade vi hunnit, men smålänningar som vi är känner vi inte till Stockholms central.

Hoppar på tåget till västerås i alla fall och får ta flygtaxi därifrån, blir en 280 ;- extra, MEN vi kommer med flyget i alla fall :)

Som sagt äventyret HAR BÖRJAT!!

Äventyret har börjat!

Helt plötsligt har dagen kommit då jag och Milla ska åka till Spanien, det känns verkligen som mitt huvud inte har hängt med på att det har byts dag sen söndag typ så det känns som om det är måndag. Inte så konstigt visserligen eftersom jag sovit så jäkla dåligt - men nu ska jag få vila upp mig :)

Hade en sjukt rolig dag på jobbet med bara roliga kunder - bla Emma som blev så het att hon nästan brann upp (höhö). Sista kursen var rolig också - min svenskalärare från gymnasiet och hennes dotter. Vilken energi de gav - härligt :)

Sitter på tåget mot Stockholm - äventyret och semestern har börjat ! :)


Look at my horse, my horse is amazing



Igår skrev jag på papperna - jag är nu stolt ägare till Akira!!



Rubriken hämtad från klippet nedan - fin låt... eller ?


I'm soo tired... zzz

Känns som om jag inte sovit någonting på flera dygn - är så jäkla trött. Jobbat dubbelt samtidigt som jag flyttat och tagit hand om hästen m.m. Jag vill alldeles för många roliga saker på en gång vilka blir något negativt i slutändan. Måste ta mig tid till mig själv och inte behöva ha något att göra stup i ett. Andas in - andas ut... något i den stilen.

Nu låter det som om jag gått in i väggen, men så farligt är det inte =) i vilket fall är det endast två (TVÅ) dagar kvar till Spanien så jag hinner återhämta mig då. Fast jag pratade med Milla ikväll och självklart står fest på agendan vilket gör att man inte hinner sova så mycket då man inte vill missa dagen efter, så vi får se hur mycket vilande det blir :P
Sjukt spänd inför resan i vilket fall, fick reda av en vän som är där nere att det fina vädret kommer på torsdag, YES!

Har en del som måste fixas nu innan, jobb resehandlingar m.m. så måste börja packa nu - Ciao!

sommarkväll

Idag var jag alldeles vimsig på jobbet, gjorde fel och kände mig svimfärdig - inte roligt! Tack och lov var det en lugn eftermiddag.

Efter jobbet kom Milla hem till mig och jag bjöd på korvstroganoff. Blev inte det bästa jag gjort, men Milla verkade nöjd i alla fall :p
Satt och pratade länge och sen gick vi ut en lång runda och bara pratade, man kunde inte tro att senast vi sågs var i söndags. Det är det som är så härligt med Milla, vi har alltid något att prata om oavsett hur ofta vi ses :) Älskar dig !

Kan inte fatta att det endast är en vecka kvar till Spanien?!? Vart fan tog tiden vägen? Vi köpte dessa biljetter för 7 veckor sedan, sjukt. Det ska i alla fall bli galet roligt, har planerat lite löst om vad vi ska göra på vår semester, galet roligt :)

Ska ta en kopp te och kolla lite TV nu innan det blir sängen, trött efter dagen. Börjar inte förrän tolv imorgon så tänkte bege mig till gymmet innan, VI FÅR VÄL SE ;)


you & me 4-ever


Pinsamt dåligt!

Var precis ute och sprang och är helt slut efter bara 20 min ! Helt sjukt. Skyller på värmen också :P Kan inte fatta att jag orkade springa 7 km i höstas, måste börja springa lite mer regelbundet så jag kan slå Wille och hans långa ben!

Igår tog jag en runda med Akira i skogen, galoppade och hade de mys. Tog även ett par volter på åkern och tycker vi samspelar fint nu. Jag fick mig ett uppehåll förra veckan för jag hann inte rida henne då jag flyttade och tror jag behövde det för att bryta mitt mönster. Helt plötsligt kommer jag ner längre ner i sadeln och sitter bättre :)

Nu blir de en snabbdusch, sen mat och sminka sig för att sedan gå ner till jobbet !

Ciao!

så här stark ska jag bli igen!


Ny vecka, nya möjligheter

Helgen har varit fullt upp med roliga saker och jobb, den bara flög förbi! Kort sammanfattning:

I fredags var det jobb hela dagen och på kvällen blev det bio, Fast (& Furious) Five, så sjukt bra. Älskar dom filmerna! Ett minus är väl alla lättklädda tjejerna som dansar på bilarna (jag menar, vilken kille skulle låta en tjej med klackar stiga upp på sin ögonsten och skada lacken?). Det är ju inte direkt så det brukar vara på race, fast det är ju ändå film ! Sjukt bra film i vilket fall, vill nästan se den på bio igen :)

Lördagen bestod av jobb och på kvällen kom vännerna över och vi drack lite drinkar och åt jordgubbar på balkongen, mys! Så kul att kunna vara med mina tjejer nu när jag bor i stan :)
Sen drog jag och Emma ut på krogen, helt impulsivt. Först lagerlunden, sen Grace och vi hade sjukt kul :)

Söndagen åkte jag inlines runt sjön med Milla och avslutade med våfflor och lek med hennes småsyskon. Sen drog jag ut till stallet och red, sjukt mysigt <3 Åkte till Wille sen och myste, saknar landet lite nu när det är så grönt :)



Idag är jag ledig, så skönt och jag ska ut till stallet strax och sen rider jag på TRS :)

Hörs!

Gisse o jag myser!

Goden morgen

Idag är de jobb som gäller igen, inte så länge dock och fina pengar som gäller så det gör inte mig något :)

Igår kollade var vi på bio, på Fast and the Furious 5 (Fast Five) och man tycker efter så här många filmer så borde de vara ganska enformiga, men det tycker jag inte. Älskar dem :) Kommer lite mer recension senare.

Jag saknar min pålla ! Har inte hunnit rida henne alls denna veckan (tack till Mia o Karin som har tagit hand om henne) så jag längtar till imorgon och måndag, då ska det ridas :)

Nu måste jag göra mig iordning inför jobbet - Ciao!

and another day is over

Oj vad klockan var mycket! Hon var elva nyss, datorn är farlig att sätta sig vid på kvällen.

Det var hästbyte idag på ridskolan och jag fick Finch... IGEN. Suck, har aldrig tyckt vi kommit överrens, men så klart så går det jättebra på lektionen idag för det. Kändes riktigt gött, synd att man inte kommer ihåg vad man gjorde riktigt bara ;)

Pratade med älsklingen i telen innan, ska bli så mysigt att få pussa och krama honom imorgon <3 Känns töntigt, men redan efter tre dagar längtar jag ihjäl mig efter honom, är ju så van vid att ha honom hos mig. Ska på Fast & the furius 5 imorgon, ska bli sjukt kul. Det påminner mig, borde boka biljetter, skulle ju gjort det igår...

Night!


Tura & Akira



Friends are keepers

Vad skulle man göra utan vänner här i livet? Tack Emma för en otroligt rolig kvällslunch :) Du är galen and i love it!

Jobbat i em och det gick super, sista kunden blev jättenöjd och köpte för 2000 ;-, high five 2 me! Nu ska jag svira om till de läckra stallkläderna för nu är det ridlektion med bästa ridgruppen som gäller, spännande att se vilken häst jag får :)

See ya !

Emma på catwalken, hon är en riktig snygging!


Soliga vårdag

Underbart att vakna upp till blå himmel och sol som värmer lite :)

Inatt var första gången jag sov i lägenheten i stan och det gick ganska bra. Jag har blivit så fjantig om att sova själv, speciellt på nya ställen, men trivs riktigt bra. Så himla härligt att vakna upp i stan också och slippa köra, i liiike it!

Idag jobbar jag litet pass på MUS, 14 - 17, och innan dess ska jag springa bort till Katta för att byta klipptid. Har bokat till 30 maj, men det är ju bal då så jag kommer att ha fullt upp vilket gör att jag får skjuta upp klipptiden till veckan efter (jag hoppas verkligen att hon har tid då, vet inte vad jag gör annars :P). Har inte klippt mig sen i dec så det behövs verkligen, tänkte passa på att göra ett litet experiment and go blond!.. nja inte helt, men lite ;)

Måste sitta med jobbet över datorn först bara innan jag beger mig ut, så måste sluta - Ciao !


Fina inflyttningsblommor jag fick av fina kusinen Karin! Tack :)


Where have i've been?!

Tre veckor sedan jag skrev något på denna sidan, vart har jag hållt hus? :)

Det har hänt en hel del roligt på dessa tre veckor i vilket fall! Things are looking GOOOOD my friend. Nästan för bra för att vara sant, men det händer verkligen, sjukt glad :)

Det är endast TVÅ veckor kvar till soliga, varma Spanien. Det har gått så fort, längtar riktigt mycket efter att få spendera en massa tid med min bästis, känna solens varma strålar på kroppen, dricka drinkar och sola.. underbart!

Jag har fått min lägenhet i stan. Sjukt skönt att slippa köra hem sent om kvällarna för att köra in på morgonen därpå. Delar med två andra tjejer och än så länge stormtrivs jag! :)

Jag har bestämt mig för att köpa Akira! Det finns mer att hämta känner jag, vi är inte klara med varandra :) Ska flytta henne till stan snart också. Jag är lite smånervös över att köpa henne, men det kommer att gå fint.

En snabbuppdatering ur mitt liv! Lovar att inte dröja så länge innan jag hör av mig igen ;)